Ozan Dolunay kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Show TV'nin yeni dizisi Darısı Başımıza'da Ozan karakterini canlandıracak olan Ozan Dolunay'ın yaşamı merak konusu oldu. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile televizyona adım atan genç oyuncu Yüksek Sosyete dizisi ile tanındı. Peki, son dönemlerin başarılı oyuncuları arasında zikredilen Ozan Dolunay kimdir? Ozan Dolunay nereli ve kaç yaşındadır?

Ozan Dolunay kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Ozan Dolunay kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 19.07.2018 11:52 GÜNCELLEME 19.07.2018 11:52

Televizyonların yaz sezonuna geçiş yapması ile beraber birbirinden renkli diziler seyirci ile buluşmaya başladı. Show TV'de yayınlanmaya başlanan Darısı Başımıza dizisinin baş karakteri Ozan'ı başarılı oyuncu Ozan Dolunay canlandıracak. Başrollerini Elif Doğan, Devrim Yakut, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin paylaştığı dizinin Ozan'ı Ozan Dolunay kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Ozan Dolunay hakkında tüm merak edilenler...

 

 

OZAN DOLUNAY KİMDİR?

1990 yılında Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ozan Dolunay Enka Lisesi ve ardından Cleveland Highs High School okullarından mezun olmuştur.

Koç Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Üniversite eğitiminin yanında bir yandan da İpek Bilgin, Çağ Çalışkur, Bahar Kerimoğlu gibi ünlü isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. 

Craft Tiyatro'da sahnelenmeye devam eden Killology oyunu ile sahneye çıkan Dolunay, Üstün Akmen En İyi Gebç Yetenek ödülüne layık görülmüştür. Televizyon dünyasında ilk adımı 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Barış karakteri ile olmuştur.

Daha sonra Oyunbozan adlı dizide rol alan Ozan Dolunay ilk çıkışını başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi ile sağlamıştır. Dizide Mert karakterine hayat vermiştir.

2018 yılı yaz sezonuna gelindiğinde Show TV'de yayına başlayan Darısı Başınıza dizisinde rol almaya devam etmektedir. Dizide Elif Doğan, Devrim Yakut, Özgün Karaman, Açelya Topaloğlu, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak gibi isimlerle beraber rol almaktadır. 

Darısı Başımıza Ozan karakteri: Katı, işkolik, hırslı bir iş adamı. Mesafeli, soğuk ama bir yandan da gizemli ve çekici biri... Yüksek duvarları var ve onları aşıp, gerçek Ozan’a ulaşmak neredeyse imkansız. Ancak Ozan’ın hayatı İzmir’de tanıştığı gizemli bir kızla kökünden değişiyor. Külkedisinin peşine takılan Ozan’ı hiç ummadığı bir sürpriz bekliyor.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 - Darısı Başımıza

2017 - Lise Devriyesi

2016 - Yüksek Sosyete

2016 - Kiralık Aşk

2016 - Oyunbozan

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt