Elif Doğan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Son dönemlerin genç yüzlerinden Elif Doğan Show TV'nin yeni yapımı Darısı Başımıza dizisinin başrolü Öykü olarak ekrana dönüyor. Peki, yaşamı merak konusu olan genç ve güzel oyuncu Elif Doğan kimdir? Aşk Laftan Anlamaz, Hayat Bazen Tatlıdır ve Çukur gibi yapımlarda rol alan Elif Doğan kaç yaşındadır?

Elif Doğan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?
Elif Doğan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?
GİRİŞ 19.07.2018 11:52 GÜNCELLEME 19.07.2018 11:52

Çukur'un Hale'si Elif Doğan yeni dizisi Darısı Başımıza ile Show TV ekranlarında. Başarılı oyuncu Doğan, başrolünü Ozan Dolunay ile paylaştığı dizide Öykü karakterine hayat veriyor. Peki, son zamanların genç yeteneklerinden olan Elif Doğan kimdir, kaç yaşındadır? İşte, başarılı oyuncu Elif Doğan'ın detaylı biyografisi...

 

 

ELİF DOĞAN KİMDİR?

6 Eylül 1994 günü İstanbul'da dünyaya gelen Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğinde eğitim görmekte ve aynı üniversitenin Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde yan dal yapmaktadır.

İlk televizyon deneyimini 2016 yılı yapımı Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile edinen genç oyuncu, Hande Erçel ve Burak Deniz gibi isimlerle beraber rol almıştır. Daha sonra aynı yıl içinde Hayat Bazen Tatlıdır adlı yapımda Zeynep karakterine hayat vermiştir.

2018 yılına gelindiğinde bu yıla damga vuran Çukur dizisinde "Hale" karakterine hayat vermiştir. Dizide Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstengil, Kubilay Aka gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Son olarak Show TV ekranlarının yeni yaz dizisi Darısı Başımıza'da Ozan Dolunay ile başrolü paylaşan Elif Doğan, dizide "Öykü" karakterine hayat vermektedir.

Darısı Başımıza Öykü karakterdi: Zerrin’in ortanca kızı. Güzel, soğukkanlı, kontrollü, düzenli, başarılı, planlı bir kız. Ailenin medarı iftiharı. Atacağı adımları önceden hesaplıyor ve hayatta sürprizleri inanmıyor. Pek yakında Arslansoy Yapım şirketinin veliahdı Cem Arslansoy ile evlenmek üzere. Öykü, evlilik planları yaparken hayatın onun için hazırladığı sürprizlerden haberi yok. 

ROL ALDIĞI YAPIMLAR:

Darısı Başımıza / Öykü / 2018

Çukur / Hale / 2017-2018

Hayat Bazen Tatlıdır / 2016 – 2017

Aşk Laftan Anlamaz / 2016

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!