Jet Sosyete dizisi yeni sezonda hangi kanalda? Neden TV8'e geçti?

Gülse Birsel'in kaleminden çıkan komedi dizisi Jet Sosyete'nin kanalı değişiyor. Geçtiğimiz sezon Star TV'de olan Jet Sosyete'nin yeni kanalı Acun Ilıcalı yönetimindeki TV8 oldu. Peki, Jet Sosyete neden TV 8'e geçti? İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Jet Sosyete dizisi yeni sezonda hangi kanalda? Neden TV8'e geçti?
Jet Sosyete dizisi yeni sezonda hangi kanalda? Neden TV8'e geçti?
GİRİŞ 18.07.2018 10:16 GÜNCELLEME 18.07.2018 10:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Star TV'de seyirci ile buluşan Jet Sosyete dizisinin TV8'e transfer olduğu iddia edildi. Yüksek maliyeti ve izlenme oranlarındaki düşüklüğün bu transfere neden olduğu söyleniyor. Daha başlamadan dikkatleri üzerine çeken birçok ünlü ismi ağırlayan Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete'nin akıbeti hakkındaki haberi Sina Koloğlu yazdı. Peki, Jet Sosyete neden TV8'e geçti?

JET SOSYETE YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA?

 

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun başarılı isimlerin rol aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. 

Yeni sezona farklı bir kanalda giriş yapması beklenen Jet Sosyete'nin Star'dan ayrılışına dair ipuçlarını Milliyet yazarı Sina Koloğlu yazdı. ‘Dizinin maliyetleri yüksek. İlk başlarda beklediğimiz izlenme oranı yakalanamadı sonra yavaş yavaş oturdu ve seyircisini oluşturdu. Yine de yeni şartlarımıza uymadığı için ayrıldık...’ diyen Koloğlu kanal değişikliğinin nedenini açıklamış oldu.

JET SOSYETE'NİN KONUSU

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır. Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir. 

YORUMLAR 3
  • meral 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi hiç değilse bu diziyi izlerken gülebiliyoruz dizide drğişiklil olması gerekir birbirinin tekrarından kurtulur izleyebilmek dileğiyle
    Cevapla
  • meral 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi
    Cevapla
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı çizgide giderse yine tutulmaz. izleyici alıştı önceki iki dizide aynı formatta idi. yeni karakterler olursa bşraz değişim gerekli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi