Payitaht Abdülhamid 3.sezonu ne zaman? 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Payitaht Abdülhamid 55.bölümü ne zaman başlayacak? Sezon finalinde heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Payitaht Abdülhamid 3.sezon başlangıç tarihi ve yeni sezon fragmanı büyük merak konusu oldu.

Payitaht Abdülhamid 3.sezonu ne zaman? 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Payitaht Abdülhamid 3.sezonu ne zaman? 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
GİRİŞ 02.08.2018 12:05 GÜNCELLEME 02.08.2018 12:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başrollerini Bülent İnal ve Özlem Conker'in paylaştığı TRT 1 ekranlarının sevilen tarih konulu dizisi Payitaht Abdülhamid 3.sezonu büyük merak konusu oldu. Son bölümünde yaşanan olaylar dizi severleri heyecanlandırmasının ardından Payitaht Abdülhamid 55.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak soruları sorulmaya başladı.

Konuyla ilgili yapımcı şirket ise resmi bir açıklama yapmadı. Geçtiğimiz seneye istinaden Payitaht Abdülhamid'in üçüncü sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Payitaht Abdülhamid ne zaman ekranlarda olacak?

Payitaht Abdülhamid 3. sezona 55. Bölüm ile başlayacak. Geçen sene dizinin ikincisi sezonu 18. bölümü ile 29 eylül 2017 cuma başlamıştı. Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen sezon başlama tarihine baktığımızda hem Trt 1’in hemde Es Filmin bu konuda ki tavırlarını anlayabiliriz.

Yani dizinin Eylül ayının sonunda başlanması ve yine aynı günde yayınlanması ön görülüyor.. 

Dizinin sezon finalinde neler oldu?

Abdülhamid ve Hanedan’ın yok edilmesi için en büyük suikast tertip edilecektir. Abdülhamid ve Hanedan bu suikasttan kurtulacak mı?  Kim kazanacak? Kimin sonu gelecek?  Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid’in sezon finali nefes kesti.
 
Osman Paşa’nın ölümüne derinden üzülen Abdülhamid, V. Murat’ın da ortadan kaybolmasında Parvus’un parmağı olduğunu tahmin eder.  Onun hain oyunlarını bitirmek için sonunda aradığı çareyi bulur.  Bu arada cülus töreni hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. Seniha’nın davetiyle törene Bedrifelek’in geleceğini öğrenen Bidar Saraydan temelli gitme kararı alır. 

Fehim Paşa öldü diye Payitaht’ta krallığını ilan eden Luka’ya, Fehim Paşa’nın büyük bir sürprizi vardır. Yaşanan onca badireden sonra Hatice ve Kemalettin arasında artık engel kalmamıştır. Ama bu kez aralarına kendi vicdanları girecektir.
 
Seniha, Sabahattin’in Hanedanlığa karşı düşmanla iş birliği içinde olduğunu öğrenince yıkılır. Abdülhamid, Parvus’un planını çözmeye yaklaşmışken, Parvus hedef şaşırtır. Asıl planı başkadır ve Abdülhamid bu kez çaresizdir. Bidar yolda kendini bekleyen tehlikeden habersiz Saraydan ayrılırken, Parvus’un kurduğu tertip Abdülhamid ve tüm Yıldız Sarayı'nın sonunu hazırlar!

YORUMLAR 5
  • demet ozdemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Keske bir andaslasa ben ne kadar dizide oynasamda bu diziyi daha cok seviyorum erkenci kus ve cilek kokusu haric
    Cevapla
  • Ayça 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayyy kaç haftadır bekliyorum amaaa!Olcak iş mi bu.Ne olurdu daha erken başlasaydı.Resmen oyuncularin dizideki adıni ve olayları unutmaya başladım:(
    Cevapla
  • EMİRBABA 5 yıl önce Şikayet Et
    Artik baslasin canimiz sikiliyo
    Cevapla
  • KEVSER 5 yıl önce Şikayet Et
    bir an önce başlasa diyer diziler saçma en azından osmanlı tarihni öğrenmiş oluruz ANLI ŞANLI TÜRK MİLLTİ OLARAK...
    Cevapla
  • adide 5 yıl önce Şikayet Et
    Traih öğrenmek istiyorsanız kitap okumanızı tavsiye ederim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...