Yasak Elma kadrosunda yer alacak sürpriz İstanbullu Gelin oyuncusu kim?

Fox TV ekranlarında yeni sezonda seyirci karşısına geçmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim dahil oldu. Peki, izleyici tarafından yayınlanan tüm bölümleri yakından takip edilen Yasak Elma kadrosunda yer alacak İstanbullu Gelin oyuncusu kim? İşte, İstanbullu Gelin dizisindeki sürpriz isim!

Yasak Elma kadrosunda yer alacak sürpriz İstanbullu Gelin oyuncusu kim?
Yasak Elma kadrosunda yer alacak sürpriz İstanbullu Gelin oyuncusu kim?
GİRİŞ 04.09.2018 22:16 GÜNCELLEME 04.09.2018 22:16

Dizinin yapımcısı tarafından yeni sezon için yayına başlama tarihi olarak 10 Eylül 2018 olarak açıklanan Yasak Elma isimli dizinin oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim katıldı. Fox TV ekranlarındaki yayın serüvenine hafızalara kazınan bir sezon finaliyle birlikte verdiği kısa bir aranın sonrasında hızlı ve iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanan Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosunu genişleterek sürpriz bir kişiyi transfer ettiğinin bilgisine ulaşıldı. Entrika yüklü bölümlerle heyecan seviyesini zirvede tutan Yasak Elma'nın oyuncu kadrosuna İstanbullu Gelin adlı dizide Burcu karakterini canlandıran Ebru Şahin dahil oldu. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda Alihan'ın havacılık şirketine iş başvurusu işleminde bulunan güzel pilotu canlandıracak İstanbullu Gelin oyuncusu Ebru Şahin kimdir? İşte, Ebru Şahin hakkında bilinmeyenler ve tüm merak edilen ayrıntılar...

YASAK ELMA'NIN YENİ OYUNCUSU EBRU ŞAHİN KİMDİR? HAKKINDA BİLİNMEYENLER...

Lisanslı bir sporcu olan Ebru Şahin, 1994 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi’nin Spor Bilimleri Fakültesi’nde tamamlayarak mezun olmuştur. Üniversite eğitiminin akabinde oyunculuk eğitimi gören güzel oyuncu Ebru Şahin, oyunculuk alanında deneyimi ilk kez 2016 tarihinde Kan Parası adlı filmde rol alarak gerçekleştirmiştir. Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı dizinin yeni sezonunda yer alacak Ebru Şahin; Babam filmi ve Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda bulunmuştur. Son olarak baş rolünü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in üstlendiği Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin isimli dizinin oyuncu kadrosuna sonradan katılan Ebru Şahin, burada Boran Konağı’nın naif karakteri Osman’ın sevgilisi Burcu karakterini canlandırmıştır.

ebru şahin

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!