İstanbullu Gelin 3.sezon tarihi! Fragman: Boranlar sıfırdan başlıyor!

Televizyon ekranlarında milyonların keyifle takip ettiği proje İstanbullu Gelin 3.sezonda da hız kesmeden yayınlanacağı tarih için nefesler tutuldu. Sürprizlerle dolu sahnelerle giriş yapacak İstanbullu Gelin 3.sezon ne zaman başlayacak? Sert başlangıç yapılacağı açıklanan İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı ve yayın tarihi!

GİRİŞ 21.09.2018 11:39 GÜNCELLEME 21.09.2018 11:39

Dizinin baş rolünü üstlenen Özcan Deniz tarafından seyircilere önemli ipuçları verilerek, sert bir başlangıç yapılacağı özellikle vurgulanan İstanbullu Gelin 3.sezon yayın tarihi, Boranlar'ı derinden etkileyecek tüm gerçeklerin gün yüzüne çıktığı final bölümün sonrasında büyük bir sıklıkla araştırılan projeler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda; Özcan Deniz (Faruk Boran), Aslı Enver (Süreyya Boran) ve İpek Bilgin (Esma Boran) gibi geniş izleyici kitlesinin sempatisini kazanan isimlerin bulunduğu İstanbullu Gelin akıllara kazınan bir sezon finali gerçekleştirmişti. Peki; yepyeni ve dolu dolu senaryosu, zenginleşen renkli karakterleri ve daha pek çok sürpriz gelişmelerle izleyicisini ağırlayacak İstanbullu Gelin 3.sezon ne zaman başlayacak? Yeni yayın döneminde Süreyya ve Faruk karakterinin Yaz adındaki kızını canlandıracak kişinin Ahsen Eroğlu olarak seçildiği müjdesinin verildiği İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı ve yayın tarihi...

İSTANBULLU GELİN 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

 

 

Senaryosunu Armağan Gülşahin ve Deniz Akçay Katıksız'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan'ın oturduğu İstanbullu Gelin yeni sezonun, Eylül ayı içerisinde Star TV’de ekran serüvenine verdiği kısa bir aranın sonrasında heyecan fırtınası estirerek devam etmesi bekleniyor. Dizide Özcan Deniz (Faruk Boran), Aslı Enver (Süreyya Boran)’in ‘’Yaz’’ ismindeki kızı olarak rol alacak sürpriz kişinin Ahsen Eroğlu olmasının ardından İstanbullu Gelin 3.sezonun ne zaman başlayacağı noktasında yapımcı kanadından bir duyuru gerçekleştirilerek yeni sezon yayın tarihi aktarıldı. İstanbullu Gelin yeni sezonu 21 Eylül tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanacağı açıklandı. Öte yandan O3 Medya yapımın imzasıyla ekranlara taşınan ve yapımcılığını ise Onur Güvenatam’ın üstlendiği İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Damga vuran İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanında; Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz, şok etkisi meydana getiren açıklamalarda bulunarak annesinin kayın validesi olan Esma karakterini kendi elleriyle canına kıydığı gerçeğinden söz etmektedir. Bu edinilen ipuçlar doğrultusunda bilhassa Süreyya'yı son derece zorlu bir süreç bekleyecektir. 

İSTANBULLU GELİN

İŞTE, İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON FRAGMANI...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular