Yasak Elma 14.bölüm 2.fragmanı: Ender'den Yıldız'ı tuzağa düşürüyor...

Yasak Elma 13.bölümüyle yeni yayın dönemindeki ekran serüvenine Fox TV ekranlarında kaldığı yerden devam etmeye başladı. Sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği Yasak Elma son bölümde; Yıldız ve Zeynep'in aldığı radikal kararlar damga vurdu. Seyircisi tarafından dört gözle beklenen Yasak Elma 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 17.09.2018 08:22 GÜNCELLEME 17.09.2018 08:22

10 Eylül Pazartesi 2018 tarihi itibariyle Yasak Elma yeni sezon bölümleriyle Fox TV ekranlarına hızlı bir dönüş yaptı. Uzun bir zamandır heyecan içerisinde beklenen Yasak Elma son bölümde; gerek Yıldız gerekse Zeynep cephesinden ilişkilerine yönelik aldıkları radikal kararlar ekrana gelirken, büyük bir pişmanlık duyan ve hatalı olduğunun farkına varan Alihan ise sevdiği kadın Zeynep'in peşinden koşmak ve kalbini yeniden kazanmak açısından ciddi uğraş göstermektedir. Tüm bunların yanı sıra yeni yayın dönemine güçlü bir başlangıç yapan ekranların iddialı yapımlarından Yasak Elma 14.bölüm fragmanı da yayınlandı. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından yayınlanan her bölümü yakın takibe alınan Yasak Elma 14.bölüm fragmanında; Alihan ve Zeynep'in hissettikleri daha fazla gizleyemeyip en sonunda birbirlerine gerçekleştirdikleri duygusal itiraflar sahne oldu.

Talat Bulut, Yasak Elma projesine devam edecek mi? Son noktayı koydu!

 

YASAK ELMA 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği ve senaryosunu ise Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı Yasak Elma 14.bölüm fragmanı yayınlandı. 

YASAK ELMA 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi oyuncuların oluşturduğu Yasak Elma 14.bölümüyle 17 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

YASAK ELMA

YASAK ELMA 14.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YASAK ELMA

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Şengül’ün ihanetiyle sarsılır. Halit’e sürekli kendini ispat etmek zorunda olması onu çok yormuştur. Ender’le olan savaşını kaybettiğine inanarak evliliğiyle ilgili önemli bir karar alır.

Zeynep ise Yıldız’ın aldığı karardan habersiz Amerika’ya varır. Alihan Zeynep’e yetişememesinin üzüntüsünü yaşarken Zeynep’i geri kazanmanın yollarını arayacaktır.

YASAK ELMA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı