Talat Bulut'un Yasak Elma'daki akıbeti belli oldu! Son nokta konuldu!

Fox TV ekranlarında yayın serüvenini sürdüren Yasak Elma projesinin baş rol oyuncusu Talat Bulut'un yeni sezonda yer alıp ayrılmayacağı gündemin konuşulan konuları arasındaydı. Akılları kurcalayan söylemlerin sonrasında konuya ilişkin hem Talat Bulut hem de Fox TV Genel Müdürü tarafından açıklama gelerek son nokta konuldu.

Talat Bulut'un Yasak Elma'daki akıbeti belli oldu! Son nokta konuldu!
Talat Bulut'un Yasak Elma'daki akıbeti belli oldu! Son nokta konuldu!
GİRİŞ 13.09.2018 22:34 GÜNCELLEME 13.09.2018 22:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarının geniş izleyici kitlesine sahip projelerinden Yasak Elma'nın baş rol oyuncu Talat Bulut hakkında öne sürülen taciz iddialarından ötürü açılan soruşturma kapsamında takipsizlik kararının verilmesinin ardından dizide yer alıp almayacağı gündemde oldukça merak ediliyordu. Yeni sezonda da ekran macerasına devam edip yepyeni bölümleriyle seyircisini ağırlamaya başlayan Yasak Elma'nın oyuncu kadrosu Talat Bulut tarafından izleyicinin akıllarındaki soru işaretlerini gidererek son noktayı koydu. Tüm bunların yanı sıra Talat Bulut'un Yasak Elma'daki akıbetine dair gerçekleştirdiği açıklamalar sonrasında, Fox TV Genel Müdürü olan Cenk Soner'de dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek ifadelerde bulundu. Peki, ünlü oyuncu Talat Bulut, televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Yasak Elma'ya devam edecek mi? İşte, en yeni gelişmeler...

Yasak Elma 14.bölüm fragmanı: Alihan ve Zeynep gerçekleri haykırıyor!

 

 

FOX TV GENEL MÜDÜRÜ CENK SONER AÇIKLAMASI...

FOX TV Genel Müdürü Cenk Soner tarafından Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan'la gerçekleştirdiği röportajda Yasak Elma oyuncusu Talat Bulut hakkında şu ifadelere yer verdi:

''Biz bu olayın ne tanığıyız, ne de çok kapsamlı bir bilgimiz var. Günün sonunda biz kaseti satın alıyoruz. Böyle bir konuda da biz yargı kararına bakarız. Kanal olarak biz ancak ticari kararlar alırız... O noktada yargıya güvenmek zorundayız.''

yasak elma

YASAK ELMA OYUNCUSU TALAT BULUT AÇIKLAMASI...

Ekranların sevilen oyuncusu Talat Bulut, savcılık tarafından verilen takipsizlik kararının akabinde sosyal medya hesabı aracılığıyla "Herkese ve her şeye inat Yasak Elma setindeyim" şeklinde notuyla paylaştığı videoda şu ifadelere yer vermişti: "Merhaba herkese. Ben de Yasak Elma'yı gerçekleştirmek için burdayım. Pardon ya ben zaten burda değil miydim? Hiçbir yere gitmedim ki…"

talat

YORUMLAR 2
  • Ertuğrul Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    şu olay ATV dizisinde olsun CHP li teyzeler dünyayı ayağa kaldırır kadın hakları diye.. demekki neymiş kadın hakları konusunda da samimi değillermiş..
    Cevapla
  • Atatürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin muhafazakarlarda kafa çalışmadığı için sorgusuz sualsiz herşeyi kabul ediyorlar. Dün ak denene bugün kara dendiğinde ama dün ak diyordunuz bugün niye kara diyorsunuz diye sorgulamayıp biat ederler sadece.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması