Çukur 36.bölüm fragmanı: Koçovalılar Karakuzulara karşı harekata geçti!

Karakuzular ve Koçovalılar arasında başlatılan savaşın nefesler tutularak izlendiği Çukur 35.bölümüyle Show TV ekranlarında yer aldı. Çukur son bölümde; Cumali ve Yamaç, Karakuzular tarafından her yerde didik didik aranmaya başladı. Bununla birlikte, mühim gelişmelerin habercisi olan Çukur 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 01.10.2018 23:08 GÜNCELLEME 01.10.2018 23:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Koçovalılar ve Karakuzuların arasında çetin geçen mücadelenin sahne olduğu Çukur 35.bölümüyle 24 Eylül Pazartesi tarihinde Show TV ekranlarında dizinin tutkunlarını ağırladı. Koçovalıların yerini alarak yepyeni bir dönem ilan eden Karakuzuların tek güç olarak hakimiyetini sürdürmek, baş düşmanı bildikleri Cumali ve Yamaç Koçovalı'yı ele geçirmek için işleri giderek kızıştırarak mahallede toplu infazlara başlama kararı aldığı Çukur son bölümde; çok uzun bir zamanın ardından Yamaç, ceza evindeki abisi Cumali Koçovalı ile yeniden bir araya geldi. Bu noktadan sonra Cumali Koçovalı'nın mahalleye adımını atmasıyla birlikte güç dengeleri tekrardan değişmeye başlayarak, ailesinin öcünü alabilmek üzere hem Yamaç'a cesaret ve intikam aşıladı hem de Karakuzuları karşısına alarak ortalığı ayağa kaldıracak girişimlerde bulundu. Peki, Celasun ve Meke'nin mahallede birbirine düşman kesilen iki ayrı çetenin lideri olmasının sahne olmasının ardından Çukur 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Cumalı ve Yamaç'ın yüzleştiği Çukur 36.bölüm fragmanında ise; öfkeden tamamen kontrolünü kaybeden ve sinirden deliye dönen Yamaç, göğsüne yaptırdığı Çukur dövmesine vurarak ailesini ve mahallesini geri alacağını ve bu borcu ödeyeceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. 

ÇUKUR 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Oyuncu kadrosuna Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun (Berkay Ateş) gibi oyuncuların dahil olduğu Çukur 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran bölümleriyle seyircisini ağırlayan Çukur 36.bölümüyle 24 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR

ÇUKUR 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR

ÇUKUR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

Çukur 35.bölümünde; Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzulara karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek. Karakuzularla yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzuların gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

YORUMLAR 2
  • asr 5 yıl önce Şikayet Et
    gençlerimizi bu dizilerle kaybediyoruz istemiyoruz böyle dizileri
    Cevapla
  • FURKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bişi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!