Söz 53.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 52.bölümü Star TV'de seyirci karşısına çıktı. Nefes kesen Söz son bölümde; yeni kurulacak birim için Tim, Derya ve Erdem Yavuz'u ikna etmeye çalışmaktadır. Söz 52.bölüm finalinde ise; Çaylak'ın düğünü kana bulanacaktır. İşte, Söz son bölümün hemen ardından gelen Söz 53.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 02.10.2018 09:55 GÜNCELLEME 02.10.2018 09:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 52.bölümü ile ekrana geldi. Söz 52.son bölümde; yoluna yalnız devam etme kararı veren Yavuz, Tim'e bile sırtını döner. Öte yandan gizlice mücadelesine devam edecektir. Derya, Tim ve Erdem Yavuz'u ikna etme çabalarındayken,  Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Tim ise bu isimleri kurtarmak için ter dökecektir. Söz son bölüm finalinde zeybek gösterisi ile düğüne damga vuracak olan Tim yine Yavuz sayesinde kurtulur. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 52.bölümün ardından merakla beklenen Söz 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SÖZ 53.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 53.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 53.bölümü ile 1 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 52.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem ve Derya Yavuz’a ihtiyaçları olduğunu düşünmektedirler. Onu bu kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan Derya, Yavuz’a yapılan bir saldırının ortasında kalır. 

Örgüt içine sızan Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Örgütle bağlantı kurarak liste karşılığında önemli bir suikastı üstlenmelerini ister. Yavuz, Derya’yla birlikte atlattıkları saldırıdan sonra bu suikasta dair önemli bilgiler edinecektir.

Tim, listedeki istihbaratçıların hayatını kurtarmak için görevlendirilir. Liste ortaya çıkmadan yapılacak bir operasyonla istihbaratçıların hayatını kurtaracaklardır. Fakat Dragan, çoktan isimleri vermiştir. Tim operasyonun başarılı olması için zamanla yarışmak zorundadır. Su ve Çaylak’ın düğünü için toplanan Tim, düğünde büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ama asıl sürpriz Yavuz’un düğüne geldiği andır. Çünkü düğünde herkesi bekleyen başka bir tehlike daha vardır.

YORUMLAR 2
  • 66li 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir filmi fil yapan en kucuk ayrintilardir, bu filmdede o yok demekki iyi film degil. Verecegin mesaji yine ver ama ayrintilari es gecme !, yoksa malkacoglu oluyor gulermisin aglarmisin hesabi yani..
    Cevapla
  • ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı