Bizim Hikaye 41.bölüm fragmanı! Son bölümde Tülay'dan kötü haber...

Barış ve Filiz arasındaki iplerin kopma noktasına geldiği Bizim Hikaye 40.bölümüyle Fox TV'de yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde; Avukat Selim, Barış'ın evliliğine dair akıl almaz bir gerçeğe ulaşarak bir yıl önce evlendiğini öğrendi. Avukat Selim ve Filiz'in baş başa yemeğe çıktığı Bizim Hikaye 41.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 05.10.2018 00:05 GÜNCELLEME 05.10.2018 00:05

Bizim Hikaye 40.bölümüyle 27 Eylül Perşembe tarihinde Fox TV ekranlarında, Barış ve Filiz arasındaki gerginlik seviyesinin giderek zirveye tırmanması sahne oldu. Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın evli ve çocuk sahibi olduğu gerçeğiyle büsbütün yıkılan Filiz, Barış'tan öcünü alabilmek için yakın arkadaşı Çiçek ile birlikte evinin camını taşlaması sonrasında polis ekiplerine yakalandı, fakat Polis Cemil'in kendisine kefil olması sayesinde olay daha fazla dallanıp budaklanmadan salıverildi. Öte yandan Rahmet ise, Barış'ın savcı eşini takın takibe alıyor ve onunla yüzleşmesiyle birlikte 6 yıllık evli olduğunu fotoğraflarla birlikte görüyor. Fakat sanıldığının aksine Avukat Selin bey tarafından Barış'ın evliliğine ilişkin akıl almaz bir gerçeğe ulaşarak aslında bir yıl önce evlendiğini öğrendi. Fikri Elibol ise, Tufan'ın desteği ile birlikte eşiyle birlikte davullu zurnalı mahalle düğün organizasyonu gerçekleştirdiği ve Filiz'in ise topluluk oluşturarak pul boncuk işi yapmak üzere atölye kurma hazırlıklarına başladığı bölümün arkasından Bizim Hikaye 41.bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye 41.bölüm fragmanında ise; Ne yaparsa yapsın Filiz'i bir türlü aklından çıkaramayan Barış, Avukat Selim ve Filiz'in baş başa yemeğe çıktıklarına şahit oluyor. 

BİZİM HİKAYE 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 41.bölümüyle 4 Ekim Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

BİZİM

BİZİM HİKAYE 40.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR...

Filiz Barış’ı unutmaya çalıştıkça hayat onu karşısına çıkarmaya devam etmektedir. Bilmediği bu durumun Barış’ı da tüketmekte olduğudur. Barış Filiz’e karşı hayatının en zor rolünü oynarken, Filiz de kardeşleriyle en zor sınavını vermeye hazırlanmaktadır. Bir yandan onlara iyi bir gelecek hazırlamanın mücadelesini verirken, diğer yandan genç kızlığa geçişin sancısını yaşayan Kiraz’ın yanlış yollara sapmasını önlemeye çalışacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış