Savaşçı 2.sezon yayın günü tarihi ne zaman? Yeni sezon fragmanı geldi!

Kılıç Timi'nin vatan uğrunda kahramanca sergilediği mücadelelerin konu olarak işlendiği Savaşçı yeni sezon yayın günü tarihi sorgulamaya alındı. Yeni yayın dönemine girilmesinin ardından izleyicilerin iple çektiği Savaşçı 2.sezon ne zaman hangi tarihte başlayacak? Türk Birliğini anlatan Savaşçı yeni sezon fragmanı geldi.

GİRİŞ 01.10.2018 23:10 GÜNCELLEME 01.10.2018 23:10

Fox TV ekranlarında Kılıç Timi'nin derinden bağlı olduğu vatan ve millet sevgisiyle dahili ve harici tüm düşmanlarını dize getirdiği Savaşçı 2.sezon yayın tarihi izleyici kitlesini derinden etkileyen final bölümüyle birlikte araştırmaya alındı. Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram ve Alican Albayrak gibi profesyonel oyuncuların oluşturduğu Savaşçı, geçtiğimiz aylarda ekranlarda yayınlanan, Leyla'nın beklenmedik bir şekilde Türk askerlerine karşı hain komplo gerçekleştirdiği sezon finalinin ardından ekran macerasına güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Peki, Bordo Berelilerin kutsal görevlerine hız kesmeden, büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceği Savaşçı 2.sezon ne zaman hangi tarihte başlayacak? İşte, Türk Birliği şeklinde nitelendirilen Orta Asya'da bulunan soydaşların Kılıç Timi'nde buluşmasının sahne olduğu Savaşçı yeni sezon fragmanı yayınlandı. 

SAVAŞÇI 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? SAVAŞÇI YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen ve Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu, Kılıç Timi adı altında Bordo Berelilerin üstün mücadelelerinin ve destansı kahramanlıklarının izleyici kitlesine gösterildiği Savaşçı 2.sezonunda da Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak. Baş rollerini Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Berk Oktay gibi güçlü oyuncuların üstlendiği Savaşçı yeni sezonunun Ekim ayı içerisinde televizyon ekranlarında kaldığı yerden ekran macerasını sürdüreceği tahmin ediliyor. Yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobamoğlu’nun kaleme aldığı Savaşçı 2.sezonun tarih olarak ne zaman başlayacağına ilişkin dizinin yapımcısı tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte yeni sezon yayın tarihi aktarılır aktarılmaz haberimizin detayında seyircilerle paylaşılacaktır. Tüm bunların yanı sıra, Limon Film yapımı imzasıyla ekranlara gelen Savaşçı dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

savcaşçı

İŞTE, SAVAŞÇI YENİ SEZON FRAGMANI...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi