Söz 54.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 53.bölümü Star TV'de ekrana geldi. Söz 53.bölümde; Savcı Derya'yı kurtarmak için kendini siper eden Yavuz yaralanırken, Tim Dragan'ın hapishaneden kaçırdığı adamı İvan'ın peşindedir. Söz son sahnesinde Yavuz Dragan'ın yüzüne namluyu doğrultur. Peki, Söz son bölümün ardından, Söz 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 09.10.2018 09:42 GÜNCELLEME 09.10.2018 09:42

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 53.bölümü seyirci ile buluştu. Söz 53.son bölümde; Düğünde Savcı Derya’ya yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz hastanede tedavi altına alınırken, Dragan en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için harekete geçer. Tim ise hapishaneden çıkarılan İvan'ın peşindedir. Yavuz da Dragan'ın Berlin'de yaptığı görüşmelerin detaylarını öğrenmek için harekete geçer. Yavuz Berlin sokaklarında dolaşırken Dragan'la karşı karşıya gelir ve namluyu ona doğrultur. Peki, nefes kesen son bölümün ardından, merakla beklenen Söz 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 53.bölüm detayları...

 

 

 

SÖZ 54.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 54.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 54.bölümü ile 8 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 53.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savcı Derya’ya yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz hastanede tedavi altına alınırken, Dragan en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için harekete geçer. Dragan’ın, İvan’ın yeteneklerinden faydalanarak hazırladığı asıl plan Milli Güvenlik Protolü’nü ele geçirmek üzere yapılmış bir sızma projesidir. Yavuz’un iyi olduğu haberiyle rahatlayan Tim, bu projenin başarılı olmaması için hemen harekete geçer.

Savcı Derya, hayatını kurtardığı için Yavuz’a minnettardır ama onun sadece bir tamirci olmadığına dair de şüphelenmeye başlamıştır. Tim, Dragan’ın hain planını önlemek için hapishaneden kaçırılan İvan’ın peşindedir. Ama İvan’ın yakalanmamak için yaptığı hamle timi çok zor durumda bırakacaktır. Yavuz ise Dragan’ın gizli terör destekçileriyle Berlin’de yaptığı toplantının detaylarını öğrenmek için harekete geçer. Elde ettiği bilgileri bir an önce Turan’a ulaştırması gerekmektedir. Ama o masada konuşulanlar Dragan ve Yavuz’u burun buruna getirir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...