Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı! Sürpriz özel klip yayında...

Merve'nin davet organizasyonunda gerilim dolu anların yaşandığı Ufak Tefek Cinayetler 35.bölümü Star TV'de yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu'nun evindeki dolabının içinde bulunan şamdan detayı dikkat çekti. Oya'nın Serhan'a karşı hislerine hakim olamadığı Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 08.10.2018 10:36 GÜNCELLEME 08.10.2018 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Salı akşamı Star TV'de izleyici kitlesini ağırlayan Ufak Tefek Cinayetler 35.bölümünde; Sarmaşık'ta ev sahipliğini Merve Aksak'ın üstlendiği yemek daveti organizasyonu düzenlendi. Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Adil Kerim Sağlam hamlelerine her defasında bir yenisini ekleyerek Merve Aksak'ı kuşatma altına aldı. Tüm bunların yanı sıra Arzu'nun evindeki dolabın içerisinde yer alan şamdan detayı gerek kızının gerekse Oya'nın dikkatini çekerek, ''Katil Arzu mu?'' sorusu akılları kurcaladı.

Rahatsızlanan Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'e dönebilecek mi?

Diğer taraftan Merve'nin olaylı yemek davetinde, Serhan ve davetsiz misafir Adil Kerim aynı masada kozlarını paylaştı ve aralarında husumet çiftlik tartışmasından da öteye taşınarak, cinayet vakası yeniden masaya yatırılmaya başlandı. Serhan ise Adil Kerim'in gerçek derdini anlamak, Sarmaşığa neden taşındığı öğrenmek ve altındaki esas sebepleri öğrenmek üzere harekete geçti. Merve'nin eski evine yerleşerek Sarmaşığa kara bulut gibi çöken El Turco lakaplı Kerim, geçmişte aralarında yaşanan ilişkiyi anlatmak yönünde açıkça tehdit ederek Merve'yi köşeye sıkıştırdı. Final bölümünde ise Merve'nin aldığı karar doğrultusunda sürpriz bir şekilde Sarmaşık kadınlarını kendi evinde toplayıp Kerim'le ilgili anlatacaklarının olduğunun açıklamasını gerçekleştirmesinin hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanında ise; Oya, Serhan'a karşı hislerine ve taşıdığı özlem duygusuna hakim olamayarak ceketinin kokusunu alma girişiminde bulunuyor. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SÜRPRİZ ÖZEL KLİP İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 36.bölümüyle 8 Ekim Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

UFAK TEFEK CİNAYETLER 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık’ta mükellef bir sofra, aslında ortada fokur fokur kaynayan bir kazan demek. Bu sofrada yemekler lezzetli, yalanlar bol soslu ve sırlar da bir o kadar iştah kabartıcı. Ama havada uçuşan sözler hiç de yenilip yutulacak cinsten değil! Bu kez ev sahipliğini Merve üstleniyor, davetliler birer birer yerlerini alıyor. Bir de davetsiz bir misafir var! Kerim yemeğe geldi ve resmen ateşle oynuyor. Diğer yanda Oya, cinayeti çözmek için yola çıktı. Ve işte! Cinayet aletini buldu! Hem de kimin evinde?! Üstelik Merve, Serhan ve Kerim arasında yeniden bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bu defa neyi seçecek?

YORUMLAR 1
  • kardo 5 yıl önce Şikayet Et
    8 ekim pazartesi yalnız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!