Organize İşler 2 ne zaman vizyonda olacak? Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi...

Hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Organize İşler 2 ne zaman beyaz perdeye taşınacak? Sektörün dev isimlerine teklif sunulan Organize İşler 2'nin konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? İşte, Organize İşler 2 sinema projesinde şaşırtan değişimiyle Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi!

Organize İşler 2 ne zaman vizyonda olacak? Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi...
Organize İşler 2 ne zaman vizyonda olacak? Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi...
GİRİŞ 05.10.2018 00:43 GÜNCELLEME 05.10.2018 00:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gerek senaristliğinde gerekse yönetmenliğinde Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyan yepyeni sinema projesi Organize İşler 2'nin beyaz perdeye taşınması için geri sayım başlandı. 4 Ocak 2019 tarihi itibariyle vizyona girerek komedi türünde seyircisini ağırlaması beklenen ve üç yıldır üzerinde çalışılan Organize İşler 2 sinema projesini nihayet tamamlayan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, iddialı senaryosuyla birlikte güçlü oyuncu kadrosunu oluşturabilmek açısından sektörün devleşmiş isimlerine teklif sundu. Peki, 2005 tarihinde ilk serisinin izleyici kitlesiyle buluşturularak toplamda 2 milyonn 618 bin 244 kişi tarafından izlenmesiyle başarısını konuşturan Organize İşler 2'nin konusu nedir ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Organize İşler 2 sinema projesinde şaşırtan değişimiyle seyircilerin karşısına geçen ''Sarı Saruhan'' adlı karakteri canlandıracak Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi...

Aydemir Akbaş'a kanser tanısı konuldu! Aydemir Akbaş sağlık durumu...

 

 

ORGANİZE İŞLER 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK, OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Hem senaryosunu kaleme alıp hem de yönetmen koltuğuna oturacak usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Organize İşler 2 adlı sinema filmi projesi için; Ata Demirer, Kıvanç Tatlıtuğ, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ve Şahan Gökbakar’la anlaşma sağladı. Öte yandan Organize İşler 2’nin, 4 Ocak 2019 tarihinde beyaz perdeye taşınacağının açıklaması gerçekleştirildi.

Necati Şaşmaz 2 yeni projesini duyurdu! Kurtlar Vadisi değil ama...

organize işler 2

ORGANİZE İŞLER 2’DE ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİYLE KIVANÇ TATLITUĞ SÜRPRİZİ…

Organize İşler 2 sinema projesinde, “Sarı Saruhan” adlı lakaba sahip olan Adanalı bıçkın bir delikanlı rolünü canlandıracak Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi seyircileri karşıladı. Üstleneceği karakter için yepyeni imajıyla bambaşka bir hale dönüşen ve hayranlarını ise son derece şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ, Organize İşler 2’ye farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan'ın sinema projesi Organize İşler 2 için saç modelini değiştirip bıyık bıraktı. Tüm bunların yanı sıra usta oyuncu Yılmaz Erdoğan da canlandıracağı çete lideri Asım Noyan rolü için kampa girerek, spor ve diyet yardımıyla toplamda 6 kilo verdi.

kıvanç tatlıtuğ

YORUMLAR 1
  • Engn 5 yıl önce Şikayet Et
    Tipleme gayet başarılı. Yılmaz Erdoğan’ın oynadığı yönettiği filmler gayet başarılı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak