İstanbullu Gelin 57.bölüm 2.sahne! Adem mücadeleyi bırakıyor...

İstanbullu Gelin 56.bölümü Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin 56.son bölümde; Ülfet kaleyi içten fethetmeye devam ederken, Esma ile arasındaki sırlar artık ortaya çıkmaya başlıyor. Faruk ile ilgili ortaya attığı iddia doğru mu? İşte, son bölümün hemen ardından merakla beklenen İstanbullu Gelin 57.bölüm fragmanı

GİRİŞ 12.10.2018 17:40 GÜNCELLEME 12.10.2018 17:41

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 56.son bölümde; Faruk öfkesi hem kendini hem çevresindekileri yakarken, Süreyya ile arasında uçurumlar yükselmeye başlar. Dilara ile konuşması şartı ile şikayetini geri çeken Adem duyduklarına inanamaz. Boranlar tespih taneleri gibi dağılırken, sabırlar tükenmeye başlamıştır. Öte yandan Ülfet planlarını tıkır tıkır işletmeye devam eder. Adem'den aldığı tüyo ona büyük bir koz olarak geri dönecektir. Süreyya'ya yanaşan Ülfet kayın valide-gelin arasında yeni gerilimlerin başlatıcısı olur. Sınırlar zorlanırken, geçmişten gelen gerilim nihayet gün yüzüne çıkar. İstanbullu Gelin son bölüm finalinde yaşanan yüzleşmeye şahit olan Fikret abisinin başka bir babadan olduğunu öğrenir. Ülfet zehrini kusarken, Esma'nın ona cevabı büyük merak konusu olur. Peki, İstanbullu Gelin 56.bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 57.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

 

İSTANBULLU GELİN 57.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 57.BÖLÜM NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 57.bölümü 12 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 56.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur. Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık