Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan peş peşe hamle: Bu kez hedefteki isim!

Fox TV ekranlarının büyük sükse elde eden yapımı Yasak Elma'nın baş rol oyuncusu Talat Bulut'tan yeni bir hamle geldi. Taciz skandalıyla son dönemlerin gündemden düşmeyen Yasak Elma oyuncusu Talat Bulut, dava üstüne dava açarak kendisine taciz suçlamasında bulunan kostüm asistanına dava açmak için girişimde bulundu.

Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan peş peşe hamle: Bu kez hedefteki isim!
Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan peş peşe hamle: Bu kez hedefteki isim!
GİRİŞ 15.10.2018 22:02 GÜNCELLEME 16.10.2018 10:31

Fox TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen projesi Yasak Elma'nın baş rol oyuncu Talat Bulut, kendisi hakkında öne sürülen taciz iddiasının ardından mahkeme tarafından takipsizlik kararı verilmesiyle birlikte yeni bir hamle geldi. Şahsına açılan taciz suçu davasından yargılanarak aklanan Yasak Elma oyuncu kadrosundaki Talat Bulut, hakkında yapılan olumsuz eleştiriler sonrasında Şevval Sam ve Eda Ece başta olmak üzere pek çok ünlü isme dava üstüne dava açmasının akabinde bu kez kendisine taciz suçlamasında bulunan kostüm asistanına tazminat davası açmak için girişimde bulunduğunun bilgisine ulaşıldı. Yasak Elma yapımındaki rol arkadaşlarına dava açmasıyla gündemde uzun bir süre konuşulan usta oyuncu Talat Bulut, ortaya attığı taciz iddiasının ardından Özge Ş. isimli kostüm asistanına 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açtığı öğrenildi. Tüm bunların yanı sıra Talat Bulut'un şimdiye dek farklı mahkemelerde dava açtığı kişilerin sayısının 8'e ulaştığı tespit edildi. 

Yasak Elma 18.bölüm fragmanı: Yıldız ve Halit çifti ayrılacak mı?

 

TALAT BULUT KİMLERE TAZMİNAT DAVASI AÇTI?

Yasak Elma oyuncusu Talat Bulut, taciz iddialarının arkasından şahsı hakkında eleştirilerde bulunan Nagehan Alçı, Müge Dağıstanlı, Gülşen Yüksel Şalt, Cengiz Semercioğlu için Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemeleri'ne 100'er bin liralık tazminat davası açtı.

Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan flaş karar! Artık dizi oyuncuları...

Öte yandan taciz suçlamalarıyla birlikte kendisine yorumlarda bulunan Bircan İpek Bali için Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi'ne, Şevval Sam ve Ece Erken hakkında da İstanbul Hukuk Mahkemeleri'ne 100'er bin liralık tazminat davası açtı. Bununla birlikte Beyaz TV'yi RTÜK'e şikayet ederken Ankara Sulh Ceza Mahkemesi'ne tekzip davası açtı.

Son olarak Ece Erken ve Bircan İpek Bali hakkında Bakırköy Aile Mahkemesi'nden uzaklaştırma kararı aldıran ünlü oyuncu Talat Bulut, programın yapımcısı Bilal Özbilge ve Beyaz TV'nin Genel Yayın Yönetmeni hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na iki suç duyurusunda bulundu.

talat bulut

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır