Çukur 40.bölüm 2.fragmanı geldi: Yamaç Karakuzuları çileden çıkarıyor!

Çukur 39.bölümde; Karakuzular çete lideri Çeto’yu, Koçovalılar da ağabeyleri Cumali’yi rehin tutuldukları bölgeden kurtarma operasyonu yaptı. Çukur son bölümde; Cumali, kendisiyle birlikte kaçırılarak alıkoyulan diğer kişinin Çeto olduğunu öğrendi. Pazartesinin değişmez tek adresi Çukur 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

Çukur 40.bölüm 2.fragmanı geldi: Yamaç Karakuzuları çileden çıkarıyor!
Çukur 40.bölüm 2.fragmanı geldi: Yamaç Karakuzuları çileden çıkarıyor!
GİRİŞ 29.10.2018 16:47 GÜNCELLEME 29.10.2018 16:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çukur 39.bölümde; sürdürdükleri hakimiyet mücadelesinin akabinde hem Karakuzu çetesi hem de Koçovalılar, Reşit Feyzullah adında düşman edinmesi sonucu aynı noktada buluştu. Çukur son bölümde; Çeto ve Cumali Koçovalı, Afganlar tarafından eş zamanlı olarak kaçırılarak farklı odalarda alıkoyulması ve ikisinin de birbirlerinin varlığından habersiz bir şekilde kurtarılmayı beklemesi sahne oldu. Bununla birlikte Koçovalılar ise, küçük bir ekip oluşturup eldeki mevcut imkanları kullanarak ve tüm dirayetleriyle ağabeyleri Cumali Koçovalı’yı rehin tutuldukları bölgeden kurtarmak amacıyla operasyon düzenlemesiyle heyecan ve gerilim yüklü dakikalar yaşandı. Diğer taraftan başta Mahsun olmak üzere Karakuzular da, çete liderleri Çeto’yu esir alındığı yerden çekip çıkarabilmek için tehlikeli sularda yüzerek Afganların oğlunu kaçırmasıyla birlikte işlerin seyri tamamen değişirken, birbirlerini baş düşman olarak ilan eden ve sabırlarının sınırını taşıran Celasun ve Meke, en sonunda patlama noktasına gelerek aralarında çetin geçen bir arbede yaşandı. Tüm bunların yanı sıra Cumali Koçovalı, büyük bir ustalıkla gerçekleştirdiği hamleler eşliğinde rehin tutulduğu bölgedeki adamların elinden kurtulmaya çalışırken, kendisiyle birlikte alıkoyulan kişinin kin ve nefret beslediği düşmanı Çeto olduğunu görür görmez kavgaya tutuştu. Yamaç ve Vartolu Saadettin, ağabeyleri Cumali Koçovalı’yu kurtarmak isterken dengelerin bir anda tepetaklak olmasıyla başları büyük belaya girmesinin ardından Çukur 40.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Peki, yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren unutulmaz sahneleriyle izleyici kitlesinin müptelası haline gelen ve son bölümde de Vartolu ve Medet'in Seyfettin Kadı tarafından kaçırılmasının ardından Çukur 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur'da İdris Koçovalı rolünü üstlenen Ercan Kesal Kimdir? Biyografisi

 

ÇUKUR 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projelerinden Çukur 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 40.bölümüyle 29 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Koçovalılar ile Karakuzular’ın artık ortak bir düşmanı vardır. Reşit Feyzullah'ın Cumali ile Çeto’yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Koçovalılar ile Karakuzular’ın artık ortak bir düşmanı vardır. Reşit Feyzullah'ın Cumali ile Çeto’yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak.

Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

YORUMLAR 1
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu yamaçın işi zor vallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor