Şahin Tepesi bu akşam yayınlanacak! Şahin Tepesi oyuncuları - fragmanı!

Şahin Tepesi adlı dizi projesi, Ay Yapım kalitesi ve usta oyuncu kadrosuyla birlikte ATV ekranlarında yeni sezonda yayın hayatına girecek. Peki, yakın bir zaman içerisinde ekran serüvenine başlangıç yapacak Şahin Tepesi ne zaman yayınlanacak, konusu nedir? İşte, Şahin Tepesi başarılı oyuncu kadrosu ve iddialı fragmanı!

GİRİŞ 23.11.2018 11:03 GÜNCELLEME 23.11.2018 11:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yeni sezonda yakın bir zaman içerisinde ekran macerasına başlangıç yapacak Şahin Tepesi isimli dizi projesinde usta oyuncularla birlikte son dönemlerin yıldızı parlayan isimleri yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu ve Ay Yapım kalitesiyle seyircisini ağırlayacak Şahin Tepesi adlı yapımın senaryosunu ise Melek Gençoğlu kaleme alacak. Peki, oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Mustafa Mert Koç, Aybüke Pusat gibi yetenekli genç oyuncuların yer aldığı Şahin Tepesi ne zaman yayınlanacak? Henüz yayın hayatına girmeden geniş bir izleyici kitlesinin tüm dikkatlerinin üzerinde yoğunlaştığı ve gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla büyük bir yankı uyandıran Şahin Tepesi'nin konusu nedir? İki kadının güç savaşının ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkının konu olarak işlendiği ve yayınlanır yayınlanmaz dizi tutkunlarının ilgi ve beğenisini şimdiden kazanan Şahin Tepesi'nin fragmanı...

ŞAHİN TEPESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK? ŞAHİN TEPESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ATV ekranlarında yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak dizi projesi Şahin Tepesi’nin oyuncu kadrosunu Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu gibi usta oyuncular oluştururken, diğer yandan Aybüke Pusat, Mustafa Mert Koç, Boran Kuzum ve Leyla Tanlar gibi yetenekli genç isimler bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra ''Şahin Tepesi ne zaman başlayacak?'' şeklinde soru yönelten seyirciler için de, dizinin yapımcısı tarafından Şahin Tepesi'nin ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacağına dair açıklamalar gerçekleştirilerek 23 Kasım Cuma günü ATV ekranlarındaki yerini alacak.

şahin tepesi

ŞAHİN TEPESİ KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu ve senaryosunu da Melek Gençoğlu'nun  kaleme alacağı ve oyuncu kadrosunda geçen sezonda Star TV ekranlarında yayınlanan Söz isimli dizi projesinde Bahar karakterini üstlenen Aybüke Pusat ve Kanal D ekranlarında bir döneme damgasını vuran Vatanım Sensin isimli dizide baş rol üstlenen Boran Kuzum'un yer alacağı Şahin Tepesi'nin konusunu; iki kadının güç savaşlarıyla bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele oluşturacak.

İŞTE, ŞAHİN TEPESİ FRAGMANI...

YORUMLAR 2
  • Damla 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de beyendim süper dizi,merakla yeni bölümünü bekliyorum
    Cevapla
  • Ezgi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizini çooooook beyendim,süper çok sevdim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu