Bizim Hikaye 45.bölüm 3.fragmanı: Deniz, Rahmet'in aklını karıştırıyor!

Bizim Hikaye 44.bölümde; Elibollar, hafızasını tamamen yitiren Fikri'yi akıl hastanesinden çıkarırken, Hikmet ise doğacak bebeği ve Zeynep için hem iş hem ev bulma arayışına geçti. Bizim Hikaye son bölümde; Barış, Filiz'in aslında Selim'le bir ilişkisi olmadığını öğrendi. Peki, Bizim Hikaye 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 01.11.2018 15:37 GÜNCELLEME 01.11.2018 15:37

Bizim Hikaye 44.bölümde; Filiz, avukatı Selim ile birlikte yemeğe çıkacakları esnada arabada beklenmedik bir şekilde fenalaşması sonucu programlarını iptal ederken, Barış ise savcı Nihal ve oğluyla hamburgeciye yemek yemeye gittikleri sırada oğlu Savaş'ın ateşlenerek hastalığının baş göstermesinin ardından apar topar eve dönmek durumunda kaldılar. Bizim Hikaye son bölümde; Tüm gerçeklerden bizzat haberi olan savcı Nihal, Barış'ı kaybetmemek ve oğluyla ikisini bir başına bırakmaması için ona devamlı ilgi ve yakınlık göstererek onun kaçıp uzaklaşmamasının yollarını arayıp, oğlunu ise devamlı tembihleyerek bu yönden telkin etti. Diğer taraftan Elibollar, sırra kadem basan babalarının bulunması için yayınladıkları videonun işe yaramasıyla birlikte hafızasını tamamen yitirmiş bir vaziyette buldukları Fikri Elibol'u akıl hastanesinden çıkararak tekrardan fakir yaşantısına çaresizce geri dönerken Rahmet ise Deniz'in yeni erkek arkadaşı Tolga'yla birlikte görünce kıskançlık krizine tutuldu. Bununla birlikte Hikmet ise büyük bir sorumluluk altına girerek doğacak bebeği ve Zeynep için hem iş hem de ev bulma arayışına geçti. Tüm bunların yanı sıra savcı Nihal, baro yemeğine Filiz'in avukat Selim'le birlikte katılacağını öğrenmesi üzerine harekete geçerek kendisinin de Barış'la birlikte aynı davete gitmesinin sahne olmasının ardından Bizim Hikaye 45.bölüm fragmanı araştırması yürütülmek üzere kollar sıvandı. Peki, gerçekleştirilen baro yemeğinde birbiriyle yüzleşen Barış'ın, Filiz'in aslında en başından itibaren Selim'le duygusal yönde hiçbir ilişkisi olmadığını öğrenmesinin akabinde Bizim Hikaye 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİZİM HİKAYE 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 45.bölümüyle 1 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Barış ve Filiz'in birbirlerine karşı yaptığı hamleler ikisini de darmadağın eder ancak Barış’ın da Filiz’in de dağılmaya fırsatı yoktur ve kendi hayatlarının karmaşası içinde kaybolurlar. Barış’ın herkesten sır gibi sakladığı gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkarken, kararlılığı da dağılmaya başlamıştır. Filiz bir yandan Hikmet’le uğraşırken, diğer yandan babasını kurtarmak zorunda kalır. Nihal ise Barış’taki değişimin farkındadır ve biran önce bir şeyler yapmazsa Barış’ı kaybedeceğini düşünmektedir. Selim’in tamamen iyi niyetle, Nihal’in ise sinsi bir planla yaptıkları Barış’la Filiz’i bir kez daha karşı karşıya getirir ancak bu sefer işler kimsenin hesaplayamadığı bir noktaya gelecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak