Ufak Tefek Cinayetler 40.bölüm fragmanı: Ortalığı kasıp kavuran ittifak

Ufak Tefek Cinayetler 39.bölümde; Sarmaşık cephesinde Edip Özmen'in olaylı bir şekilde öldürülmesinin ardından yeni bir cinayet vakasına imza atıldı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu, Emre'den öcünü almak için harekete geçtiği esnada kamyonla vurularak öldürüldü. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 40.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 06.11.2018 17:43 GÜNCELLEME 06.11.2018 17:43

Ufak Tefek Cinayetler 39.bölümde; Mehmet'in, ''Edip'i kim öldürdü?'' şeklindeki sorusuna karşılık Arzu, Edip Özmen cinayet vakasının geçmesinden bunca zaman sonra nihayet katil olduğunu itiraf ederek cinayeti kendisinin işlediğini açıkladı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Pelin'in de katilin Arzu olduğunu Taylan'a itiraf etmesinin ardından Taylan polise her şeyi anlatmak için apar topar emniyete gitmek üzere harekete geçerken, gerçeklerin açıklığa kavuşmasından son derece korkan Arzu ona engel olmaya çalıştı. Arzu ve Taylan cinayet meselesi yüzünden birbirlerine girip kavgaya tutuştukları esnada, Taylan Emre'nin sayesinde uçurumun kenarında son anda düşmekten kurtuldu. Burcu ve Pelin birbirlerine Emre için birbirlerine saldırdıkları sırada Arzu'nun Pelin ve Emre asında geçmişte yaşanan ve herkesten sakladıkları gizli ilişkiyi cümle aleme duyuracağına dair tehdit ettiğini Pelin'in de Burcu'dan öğrenmesi üzerine, ikili işi ihtimallere bırakmayıp kendilerini garantiye almak için kolları sıvadı. Tüm bunların yanı sıra Oya ise, işlenen cinayetin peşini bir an olsun bırakmayarak, Edip Özmen'in katilin kim olduğu bilgisine ulaşmak üzere Emre'yi konuşturarak itirafta bulunduğu kayıtlarını aldı. Diğer taraftan Emre ise, Arzu'nun analizini yaparak; domestik bir kadın olan Arzu'nun cinayet vakasından sonra hayatının merkezini değiştirdiğini, kendisini kariyerine adadığını ve bir anda iyi anne ve iyi eşken hırslı bir kadın haline dönüştüğünü açıkladı. Yakalanma korkusu, pişmanlık ve çaresizlikten ne yapacağını bilemeyen Arzu'nun yaşadığı suçluluk psikolojisinin en etkili bir şekilde sahne olmasının arkasından Ufak Tefek Cinayetler 40.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Peki Arzu'nun, başına çoraplar ören ve yılanın başı olarak nitelendirdiği Emre'den intikamını acı bir şekilde almak isterken hırsına kurban giderek Emreyi öldürmek için harekete geçtiği anda karşıdan gelen kamyonun kendisine çarpıp öldürülmesinin sahne olmasının akabinde Ufak Tefek Cinayetler 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 40.bölümüyle 6 Kasım Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"