Muhteşem İkili 2.bölüm 2.fragmanı: MKC-Barca güçlerini birleştirdi...

Muhteşem İkili 1.bölümde (ilk bölümde); Birbirlerine nefret duygularıyla bilenen MKC ve Barca, ortak düşmanlarını yerle bir etmek üzere büyük bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Muhteşem İkili son bölümde; MKC ve Barca yıllar sonra ilk kez aynı safta bulunarak mücadele etti. İşte, Muhteşem İkili 2.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 06.11.2018 21:55 GÜNCELLEME 06.11.2018 21:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muhteşem İkili 1.bölümde (ilk bölümde); Mustafa Kerim Can, nam-ı diğer MKC ve Mert Barca isimlerinde iki başarılı organize şube komiseri, geçmiş zaman diliminde birbirlerine karşı duydukları husumet nedeniyle çok uzun bir zamandır kendilerinden olabildiğinde uzakta bir yaşam sürmekteydi. Muhteşem İkili son bölümde; alanlarında uzmanlaşmış ve önemli başarılara imza atmış MKC ve Barca ikilisi yıllar sonra ilk defa düzenlenecek büyük bir uyuşturucu operasyonu için ekip ruhuyla koordineli bir şekilde görev icra etmek üzere bir araya gelmek ve ortak hareket etmek mecburiyetinde kaldılar. İkisi de birbirinden farklı özellikte yeteneklere sahip olan MKC ve Barca, eskiden aralarında hangi problem yaşanmış olursa olsun bunları bir rafa kaldırmak suretiyle edindikleri düşmanları tamamen alt etmek ve gerçekleştirilecek operasyonun başarılı bir şekilde nihayete ermesi için bir an önce kolları sıvamak zorundaydılar. İlk bölümde (1.bölümde); son  derece güçlü nefret duyguları yüzünden birbirlerini görmeyi dahi kaldıramayan fakat gerek düşmanlarının gerekse onlara galip gelmek hedefiyle ettikleri mücadelenin de bir o kadar güçlü olduğunu konu olarak işlenmesinin ardından Muhteşem İkili 2.bölüm fragmanı büyük bir merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. İşte, başarılarla dolu iş hayatlarının dışında özel hayatlarında Barca’nın, bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşinin yasını tutması ve MKC’nin de yoğun bir sevgi ve bağlılık beslediği eşini ne yaparsa yapsın unutamamasının sahnelenmesinin akabinde Muhteşem İkili 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

MUHTEŞEM İKİLİ KISA ÖZETİ!

 

Muhteşem İkili 1.bölümde (ilk bölümde); Birbirlerine karşı nefret duygularıyla bilenen organize şube komiserleri MKC ve Barca, kendilerini ortak düşmanlarını alt etmek üzere büyük bir uyuşturucu operasyonunun içerisinde buldu. Muhteşem İkili son bölümde; Polislik kariyerinde başarılı bir yer edinen MKC ve Barca duydukları husumetin ardından yıllar sonra ilk kez birlikte canla başla mücadele etti.

MUHTEŞEM İKİLİ 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu ise Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme aldığı Muhteşem İkili 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

MUHTEŞEM İKİLİ 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Kerem Bursin (Mustafa Kerim Can-MKC) ve İbrahim Çelikkol (Mert Barca), Öykü Karayel (Mustafa Kerim Can'in özgür ruhlu kız kardeşi), Zafer Algöz ve Öykü Karayel ( Mustafa Kerim Can'ın başarılı bir avukat olan eski eşi Yağmur), Engin Şenkan (Mert Barca'nın emekli emniyet amiri babası Feridun Barca) ve Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan) oluşturduğu Muhteşem İkili 2.bölümüyle Kasım tarihinde saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yer alacak.

muhteşem ikili

MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem İkili son bölümde; Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC Avrupa yakasının; herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ise Anadolu yakasının en iddialı Organize Şube komiserleridir. Tüm polis teşkilatı bilir ki bu iki adam birbirlerinden nefret eder. Geçmişten, ta polis akademisinden gelen rekabetleri bir yana, aralarındaki asıl mesele son derece duygusal ve kişisel bir meseledir. Yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki polisi dev bir uyuşturucu baskını karşı karşıya getirir. İkili bu işin sonunda çok güçlü bir ortak düşman edinmiş olurlar. MKC ve Barca kendilerini giderek daralan bir çemberin ortasında, sevdiklerinin ve kendilerinin hayatları için mücadele ederken bulurlar.

muhteşem ikili

YORUMLAR 3
  • dünya 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi iyi ama daha da iyi olabilirdi haftalık bir plan yerine aylık bir plan ve daha örgülü bir hareket senaryosuyla daha fazla dikkat çekebilecek bir potansiyele sahip her bölüm film tadında olabilir haftalıkta bu kalite yakalanabilirmi bilmiyroum . neyse uzatmadan 10 bölüm olmasını diliyorum kaliteli adamlar kaliteli bir dizi tşk ederiz .
    Cevapla
  • mina 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dizinin replikleri cok komik cukurova gibi tum dizilerden calinti degil dizi seneryosunda emek var cukurova gibi hazir seneryoya oturmamislar
    Cevapla
  • mina 5 yıl önce Şikayet Et
    super bir dizi en azindan cukurova gibi tum hint dizilerin kes kopyala degil seneryosu kaliteli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki