Ahmet Kural kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Babasının mesleği...

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilerek gündeme gelen Ahmet Kural kimdir? Özellikle İşler Güçler ve Düğün Dernek projeleriyle öne çıkan isim olan Ahmet Kural aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte son günlerde gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın biyografisi ve hayatı...

Ahmet Kural kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Babasının mesleği...
Ahmet Kural kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Babasının mesleği...
GİRİŞ 06.11.2018 10:07 GÜNCELLEME 06.11.2018 10:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oynadığı filmler ve dizilerle ön plana çıkan ve son olarak şarkıcı Sıla'ya uyguladığı şiddetle tepki çeken Ahmet Kural 10 Kasım 1982 senesinde dünyaya gelmiştir. Babası Emniyet Müdürü olarak Kütahya’da görev yapmış Ahmet'te Kütahya'da büyümüştür. Fakat aslen Ankaralıdır.

Lise döneminde tiyatro çalışmalarına katılmış ardından Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünü bitirmiştir. İlk oyunculuk deneyimine 2007 yılında Fikrimin İnce Gülü projesinde yer alarak başlamıştır.

Sıla'ya şiddet uyguladığı ileri sürülen Ahmet Kural ifade verecek...

 

HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

Ardından Bilkent Üniversitesinde ise master yapan Ahmet Kural üniversite döneminde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almış bugüne kadar Fikrimin İnce Gülü, Evimin Erkeği, Gazi, Kahramanlar, Bir Bulut Olsam, Ramazan Güzeldir, Çalgı Çengi, Memleket Meselesi, Elde Var Hayat, Üsküdara Giderken, Behzat Ç, İşler Güçler, Düğün Dernek, Kardeş Payı, Oflu Hocanın Şifresi, Hayatımın Aşkı gibi bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

Ahmet Kural-Sıla olayının ardından gündeme gelen Naz Çekem kimdir?

KADINA YÖNELİK ŞİDDET CEZASI ALDI!

Ahmet Kural, zaman zaman kadınlara uyguladığı şiddet haberleriyle basında yer aldı. Eylül 2014'te eski kız arkadaşı Naz Çekem'in parmağını kırdı. Kasım 2018'de şarkıcı Sıla, kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. 6284 sayılı kanun gereğince Kural'a derhal üç ay uzaklaştırma cezası verildi

Ahmet Kural Kaç Yaşında Aslen Nereli?

YORUMLAR 1
  • elif 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tür insanlar için cezaların ağırlaştırılmaları lazım... gerçi bunlara insan demek ne derece dogru bilemiyorum. kadına el kaldırdınmı haklı olsan bile artık haksızzınnn.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!