Kızım 8.bölüm 2.fragmanı: Gözü yaşlı Öykü, babasından ayrılabilecek mi?

Kızım 7.bölümde; Öykü, yakalandığı bunama hastalığının belirtilerini yaşaması sonucu okuldayken aniden yere kapaklandı. Kızım son bölümde; Öykü, teyzesi gibi babasının kendisini terk etmesinden korktuğu için doktora geçirdiği hastalıktan babasına söz etmemesi için gözyaşı döktü. İşte, Kızım 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 09.11.2018 22:32 GÜNCELLEME 09.11.2018 22:32

Kızım 7.bölümde; Demir ve Öykü'nün annesi Asu, Candan'ın veteriner kliniğinin önünde çok uzun bir aranın ardından yeniden karşılaşırken, Demir ise yakın arkadaşı Uğur'un satın almayı planladıkları dükkanın parasını emlakçı görünümlü dolandırıcılara kaptırdığı gerçeğiyle yüzleşti. Kızım son bölümde; Demir'in baş düşmanı Cemal, geçmişte kendisine yaşattıklarının intikamını acı bir şekilde ödetmek, ayağını kaydırmak ve sahip olduğu her şeyi elinden almak için harekete geçti. Bu doğrultuda Öykü'nün annesi Asu ile konuşarak Demir'in değer verdiği Öykü'yü elinden almasını istedi, her ne kadar Asu her defasında bu ağır sorumluluğu kaldırabilecek ve anne olabilecek yükü taşıyamayacağını dile getirse de, Cemal de gerekirse Öykü'yü Demir'in elinden aldıktan sonra yurda verebileceğini ve kararını vermesi için de Demir ve Öykü'nün kalmış oldukları pansiyonun adresini verdi. Demir ve Uğur, dolandırıldıkları kişilerin kim olduğunu bulabilmek ve paralarını geri alabilmek üzere ortalığı talan etse de izini bulamamalarının ardından; Demir, kızı Öykü'ye bakabilmek ve hayatını sürdürebilmek için acil paraya lazım olduğunu dile getirerek yasa dışı işlere bulaşmayı kabul etti, fakat işin başındaki onun başını belaya sokmak isteyen Cemal'in tuttuğu adamdır. Yakalandığı bunama hastalığının belirtilerini fark edilir derecede yaşamaya başlayan Öykü ise babası Demir'in tıpkı teyzesi gibi kendisini terk etmesinden endişelenmesinden ötürü babasın hastalığını öğrenmesini engellemek için doktor İhsan'la bizzat konuşmasının sahne olmasının ardından Kızım 8.bölüm fragmanı sorgulaması yürütülmeye başlandı. Peki, Öykü'nün gözü ve çaresiz yaşlı bir şekilde doktor İhsan'ın odasına girerek, babasıyla henüz yeni tanıştığını ve onu görüşmeye çağırdığından hastalığından söz etmemesi için yalvarmasının akabinde Kızım 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

KIZIM 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta'nın oturduğu Med Yapım imzasıyla ekranlara taşınan Kızım 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

KIZIM 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un üstlendiği ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi sevilen oyuncuların oluşturduğu Kızım 8.bölümüyle 9 Kasım Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında seyircisini sürpriz sahneleriyle karşılayacak.

kızım

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; Yıllar sonra beklenmedik şekilde karşılaşan Demir ve Asu için bu karşılaşmanın etkisi şok edici olur. Demir, Asu'nun arkasından gidip yüzleşecek midir? öÖykü'nün sırrını öğrenen İlayda, okulda Öykü'nün yaşamını daha da zor hale getirirken, Doktor İhsan'ın Demir'e ulaşması an meselesidir. Öykü'nün tek başına yüklendiği bu sır nihayet açığa çıkacak mıdır?

kızım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri