Payitaht Abdülhamid 60.bölüm 2.fragmanı: Mücadele kızışmaya başladı...

Payitaht Abdülhamid 59.bölümde; Halil Halid, Osmanlı Bankası'na soygun gerçekleştirilmesi sonucu çalınan paraların izini sürmek için harekete geçti. Payitaht Abdülhamid son bölümde; Halil Halid, Samuel'in komplosu yüzünden hedeflerine ulaşmak noktasına güçlük çekti. İşte, Payitaht Abdülhamid 60.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 09.11.2018 22:20 GÜNCELLEME 09.11.2018 22:20

Payitaht Abdülhamid 59.bölümde; Fuat ve Şivenaz ikilisi Abdülhamid'in imparatorluğuna son vermek için her türlü yolu denerken, Halil Halid ise Osmanlı Bankası'na beklenmedik bir şekilde düzenlenen soygunun ardından paraları çalan kişilerin kimliğini tespit edebilmek için kolları sıvadı. Payitaht Abdülhamid son bölümde; Halil Halid, Samuel'in kurduğu tuzağın ardından amaçlarını gerçekleştirebilmek için güçlük yaşarken, Vampery ise Abdülhamid'e yardım eli uzatarak hem zor durumun içerisinden çekip çıkardı hem de bu desteği sayesinde Abdülhamid'in gözünde temize çıkmayı başardı. Abdülhamid'in elde ettiği istihbarat sayesinde hedeflediği sonuca kavuşarak şer ittifakını bozması sahne olurken, bu gelişmeden haberdar olan düşmanları Fuat ve Şivenaz ellerini güçlendirmek ve Osmanlı Devleti'ni devirmek üzere yeni bir komplo düzenleme girişiminde bulunmalarının ardından Payitaht Abdülhamid 60.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. İşte, Abdülhamid'in; ''Tek kale var, o da hakikatin taşlarıyla döşenmiş İslam'ın kalesi... Bu kalenin muhafızı da Osmanlı'dır!'' şeklinde açıklamalara imza attığı, düşmanların da Osmanlı'nın çöküşünü hazırlamak için faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiği ve Halil Halid'in de tüm sevdiklerinin hayatının tehlikede olduğu Payitaht Abdülhamid 60.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 60.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yeni sezonda (ikinci sezon) oyuncu kadrosuna yepyeni oyuncuların transfer olduğu ve yönetmen koltuğunda ise genç ve ödüllü bir yönetmen olan Emre Konuk'un yer alacağı Payitaht Abdülhamid 60.bölüm fragmanı yayınlandı. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 60.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Bülent İnal, Saygın Soysal, Hakan Boyav, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Ezgi Eyüboğlu, Selen Öztürk ve Gözde Kaya gibi güçlü isimlerin oluşturduğu Payitaht Abdülhamid 60.bölümüyle 9 Kasım Cuma tarihinde TRT 1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

payitaht abdülhamid 60.bölüm fragmanı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid son bölümde; Halil Halid bankadan çalınan paraların peşine düşer, ancak Samuel’in kurnazlığı nedeniyle bulması kolay olmaz. Vambery hem kendini aklamayı, hem de Abdülhamid’i içine düştüğü zor durumdan kurtarmayı başarır. Fakat bu sefer de onu mühim bir görev beklemektedir. Abdülhamid sahip olduğu istihbaratla, Ruslara karşı İngilizlerin elini açtırır. Ve beklediği neticeye ulaşır. Şer ittifakını bozar. Ama bu arada meseleyi öğrenen Şivenaz ve Fuat acımasız bir plan yaparlar.

payitaht abdülhamid son bölüm

Halil Halid’in bulduğu yol, Garo’yu kendi ayaklarıyla karşılarına getirir. Zeynep içinde yeşermeye başlayan Halil Halid aşkıyla, Şivenaz’ın ona verdiği vazife arasında kalır. Rus elçiliğindeki Vambery’in gizli misafiri sarayda merak konusu olur. Mahmut’la Seniha’nın arası Mahmut’un velespiti Goncagül yüzünden açılır. Şivenaz Abdülhamid’in ailesini parçalamak için kendine yeni yandaşlar bulur.

payitaht abdülhamid fragmanı

Naime ve Abdülkadir zaafları yüzünden Şivenaz’ın kurduğu tuzağa kolayca düşerler. Bidar Sultan çocuklarını çekildikleri tuzaktan kurtarabilecek midir? Abdülhamid’in paşalarıyla beraber şer ittifakını bozmak için geçirdiği uykusuz geceler karşılığını bulabilecek midir? İyiyle kötünün bu savaşında, bakalım bu kez mağlup gelen kim olacaktır?

payitaht abdülhamid

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi