Elimi Bırakma 16.bölümde neler oldu? Elimi Bırakma son bölüm TRT 1...

Elimi Bırakma 15.son bölümde; Mert'e bir türlü ulaşamayan Azra büyük çaba sarf ederken en büyük yardımcısı yine Cenk olacaktır. Öte yandan Cenk'e olan derin aşkı Cansu'nun canından dahi vazgeçmesi demektir. İşte, son bölümün ardından merakla beklenen Elimi Bırakma 16.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 12.11.2018 09:44 GÜNCELLEME 12.11.2018 09:44

Elimi Bırakma 15.son bölümde; Cenk'e olan öfkesi herkesi yakacak kuvvette olan Kadir, intikamını kaleyi içten fethederek almak için harekete geçer. Azra ve Cenk için tehlike arz eden Kadir kardeşinin ölümünü ödetecektir. Öte yandan Azra'ya olan güveni sarsılan Mert'in kaybolduğu dönemden ortaya çıkan bir kanıt Sumru'nun gerçek yüzünün görünmesine vesile olacaktır. Cansu üzerinden tehditler alan Sumru başındaki belayı def edemeden, Cansu'nun hayatından endişe duyar. Azra ve Cenk hiç olmadıkları kadar birbirlerine yakınken, Azra'nın tek çabası kardeşi ile eskisi gibi olabilmektir. Elimi Bırakma son bölümün ardından gelen Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanına Cansu'nun intiharı damga vurur. İşte, Elimi Bırakma 16.bölüm fragmanı...

 

 

ELİMİ BIRAKMA 16.BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 16.bölümü 11 Kasım Pazar günü TRT1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 15.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cenk’in geçmişinden gelen Ece’nin intiharı Cenk ve Azra’nın hayatına bir tehdit olarak döner. Ece’nin abisi Kadir’in hedefinde artık, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Cenk vardır. Üstelik Kadir, şüphelerini güçlendiren bir kanıtı da ele geçirince öfkesi daha da büyür. Feride de Mert’in kayıp olduğu dönemde Ali’yle Mert’in yolunun kesiştiğini Azra ile paylaşır. Bu, Azra’nın Sumru üzerindeki şüphelerini daha da güçlendirir.

Babasının şaibeli ölümünü de öğrenen Azra davayı açar. Tarık babasının safında hareket ederek büyük bir hataya doğru yol alırken son bir şans için Azra’nın karşısına çıkar ve aşkını itiraf eder.  Diğer taraftan Fatma ise Sumru’yu huzursuz etmek için harekete geçer. Sumru, bu korkuyla Fatma’ya ulaşma çabası içine girer ve Azmi’den yardım ister. Ancak Fatma onun karşısına hiç beklemediği bir şekilde çıkar. Burhan Sumru’yu işyerinde zora sokarken Cansu konusunda tehditlerini sürdürür. Cenk, Azra ve Mert’in arasındaki buzları eritmek için çaba gösterirken ikili arasında aşk daha da güçlenir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!