Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Fox TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da Yeliz rolü ile boy gösteren Gökçe Eyüboğlu kimdir? Ceyda karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Gökçe Eyüboğlu'nun yaşamı merak konusu oldu. Peki, Gökçe Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Gökçe Eyüboğlu'nun rol aldığı projeler...

Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşındadır?
Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 21.11.2018 14:30 GÜNCELLEME 21.11.2018 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gökçe Eyüboğlu Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda karakteri ile oldukça sevildi. Kendine has tarzı ve üslubu ile dizinin dikkat çeken karakterlerinden olan Ceyda'ya hayat veren genç oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun yaşamı ise merak konusu oldu. Peki, başrollerini Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Kadın dizisinde Ceyda karakterine hayat veren Gökçe Eyüboğlu kimdir? İşte, genç oyuncu Gökçe Eyüboğlu hakkında tüm merak edilenler...

 

 

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR? 

1983 yılında dünyaya gelen Gökçe Eyüboğlu çocuk yaşlarından beri oyunculuğa ilgi duysa da üniversite eğitimini Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır. 

2009 yılına gelindiğinde oyunculuk eğitimi almaya karar veren Gökçe Eyüboğlu, Akademi 35,5 Sanat Evi’nde aldıktan sonra Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle çalışmıştır.

Ardından Murat Atıl, Sungun Babacan gibi önemli isimlerde  diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır. Ayrıca Merve Taşkan ve Deniz Erdem gibi isimlerden eğitim almıştır.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Aşk ve Ceza dizisinde rol almış, daha sonra Evli ve Öfkeli projesinde görülmüştür.

Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer aldı ve TRT TV Filmleri projesinde bulundu. 

2018 yılında ise başrollerini  Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimlerin paylaştığı Kadın dizisinin kadrosunda yer almıştır. Dizide Ceyda karakterine hayat vermektedir. 

Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman kimdir? Kaç yaşındadır?

YORUMLAR 1
  • Seval 4 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama yok secal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş