Yasak Elma'ya dair yeni iddia! Yasak Elma final mi yapıyor, bitecek mi?

Fox TV ekranlarında çarpıcı gelişmelerin sahne olmasıyla izleyici kitlesinin pür dikkat takip ettiği Yasak Elma adlı dizi projesine ilişkin şaşırtıcı bir iddia ileri sürüldü. Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesinde bir kaleme alarak Yasak Elma'nın bu sezonun ardından final yapabilme ihtimalinin bulunduğunu dile getirdi.

Yasak Elma'ya dair yeni iddia! Yasak Elma final mi yapıyor, bitecek mi?
Yasak Elma'ya dair yeni iddia! Yasak Elma final mi yapıyor, bitecek mi?
GİRİŞ 09.11.2018 21:43 GÜNCELLEME 09.11.2018 21:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV'de gerek iddialı olay örgüsüyle gerekse başarılı oyuncu kadrosuyla ekranlara her pazartesi akşamı taşınan Yasak Elma isimli dizi projesine dair şaşırtıcı bir iddia ileri sürüldü. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşesinde bir yazı kaleme alarak, sürpriz gelişmelerin ardı arkasının kesilmediği Yasak Elma'nın bu sezonun sonrasında final yapılabilme ihtimalinden söz etti. Öte yandan yayınlandığı ilk bölümden itibaren izlenme oranları sıralamasında başarı elde ederek pek çok dizi projesinin önüne geçen Yasak Elma'nın baş rol oyuncusu Talat Bulut hakkında gündemden düşmeyen taciz haberlerinin ve bu olayla ilgili yaşanan tüm tartışmaların, gerginliklerin sonrasında hem oyuncularının hem de ekibin yorulduğunu tahmin ettiğini cümlelerine ekledi. Bu açıklamaların sonrasında diziyi yakından takip eden izleyici kitlesi tarafından Yasak Elma final mi yapacak, bitiyor mu? şeklinde sorgulamalar yoğunlaştırılmaya başlandı. İşte, konuyla ilgili yapılan en son açıklama...

Yasak Elma 22.bölüm 2.fragmanı geldi: Alihan uçak kazasında ölecek mi?

YASAK ELMA FİNAL Mİ YAPACAK? YASAK ELMA BİTİYOR MU?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu tarafından, FOX ekranlarında seyircisini ağırlayan ve Talat Bulut hakkında ortaya atılan taciz iddialarının sonrasında geçen sezon devamlı olarak gündemde olan Yasak Elma adlı dizi projesine yönelik şaşırtıcı bir iddiada bulunuldu.

PAZARTESİ TESADÜFÜ!

İki dizi, aynı senaristin elinden çıkıyor; ‘Bir Umut Yeter’ ve ‘Yasak Elma’... Yapımda Melis Civelek’in imzası var. Ortak yönleri, benzer entrika haritası sunmaları. ‘Yasak Elma’nın oyunculuğu, ‘Bir Umut Yeter’e göre daha başarılı. Bir müddet ‘Bir Umut Yeter’de kaldık. Ev ahalisi, “Konu sürükleyici, oyuncular iyi değil” dedi. Fakat bu dizi, final yapacak. ‘Yasak Elma’yı geçtiğimiz sezon ev ahalisi epey izliyordu. Halit Argun karakterinde vücut bulan Talat Bulut’la ilgili çıkan ‘taciz’ haberleri mi etkilemişti ev ahalisini? Çünkü bu sezon ilgilenmiyorlar. Sordum, “Yok, Ender eve dönünce büyüsü bozuldu, ondan olsa gerek” dediler.

YASAK ELMA

SON SEZONU OLUR…

Tahminim, ‘Yasak Elma’ için bu sezon son olur. Bütün yaz, taciz haberleriyle geçti. Sonrasında yeni sezon başladı, bu sefer, sosyal medya üzerinden yazışmalar gündeme geldi. Anlayacağınız, oyuncular ve ekip yoruldu. Bakıyorum gidişata, ‘biz bu sene bitirelim’ der gibi...

YASAK ELMA

YORUMLAR 1
  • Arda 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!