İstanbullu Gelin 63.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV...

İstanbullu Gelin 62.son bölümde; tesadüfen Ülfet'in geçmişine şahit olan Süreyya ve Sedef'ten öğrendiklerini Faruk'a anlatan Fikret geçmişin düğümünü çözer. Ülfet ise durmaz ve Boranlar'ı felaketten kurtarır. Adem ise yuva yapamadığı konağı asıl sahibine teslim eder. Peki, İstanbullu Gelin 63.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 24.11.2018 10:34 GÜNCELLEME 24.11.2018 10:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 62.bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile seyircisini ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin 62.son bölümde; Ülfet'e teşekkür etmek için evine giden Süreyya onun en büyük acılarının müzesi olan o odaya girer. Kendine hakim olamayarak orada kala kalan Süreyya'ya içini açan Ülfet ona yaralarını gösterecektir. Müşterek acılar yaşayan iki kadın dertleşirken, Fikret de Sedef'ten aldığı bilgileri abisine anlatır. İlk defa bir abi gibi hisseden Faruk onun güvenine minnettar olurken, Süreyya'nın anlattıkları ile de taşları yerine oturtur. Ülfet'le açık ve net konuşan Faruk arsanın satışını yapmasını ister. Ülfet bu isteği yerine getirirken daha fazlasını yapacak ve vicdan yüküne veda edecektir. Öte yandan evladının yaşadığını öğrendiğinden beri yerine duramayan Adem, kalp atışlarını da duyunca bambaşka bir adam olmaya evrilmektedir. Garip'in konağı satın alma isteğine gülüp geçen Adem, sahip olduğu ama yuva yapamadığı konağı Esma'ya teslim etti. Peki, birbirinden flaş gelişmelerin yaşandığı İstanbullu Gelin 62.bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

İSTANBULLU GELİN 63.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 63.bölümü ile 23 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 62.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır. Fikret, eldeki bilgileri Faruk’la paylaşınca Ülfet için bambaşka bir dönemin başlayacağı netleşir. Adem’in vereceği karar ise Boranlar için büyük bir sürpriz olacaktır…

YORUMLAR 1
  • Şah İsmail Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Boran ailesinin tekrar evlerine dönmesine çok sevindim. Sürayya'yı canlandıran Aslı Enver'in sosyal ve psikolojik durumlarda öne çıkması rolleri kendisine çok yakışıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”