Bizim Hikaye 49.bölüm 2.fragmanı geldi: Hikmet hayatını kaybedecek mi?

Bizim Hikaye 48.bölümde; Kalp nakli yapılan Savaş'ın sağlığına kavuşmasıyla birlikte Barış'ın Nihal'le evli kalma mecburiyeti ortadan kalktı. Bizim Hikaye son bölümde; Barış, Filiz'i hapishaneden kurtarmak adına Nihal'le formaliteden evlilik gerçekleştirdiğini itiraf etti. İşte, Bizim Hikaye 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 29.11.2018 11:18 GÜNCELLEME 29.11.2018 11:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bizim Hikaye 48.bölümde; Filiz'in sarf ettiği kırıcı sözlerin ardından ona hak veren Rahmet, eşyalarını toplayıp evi terk etme kararı aldı, bununla birlikte müdürüyle tartışması sonucu hademelik yaptığı işinden de kovuldu. Bizim Hikaye son bölümde; Fikri mirası kaptırdığı kayın validesini aramaya koyulup ondan lüks araba koparırken, Savaş'a ise uygun kalp nakli yapılmasıyla birlikte kısa bir süre içerisinde iyileşip sağlığına tekrardan kavuştu. Savaş'ın hastalığının ortadan kalkması Barış ve Filiz'in ilişkilerinde dönüm noktası olup aralarında artık hiçbir engel kalmamıştır. Rahmet yüzünden Deniz'e kırgın ve öfkeli olan Derin onu affedebilmek için Rahmet'le ayrılması şartını koştu. Barış'ın işini baltalamak ve onu çalıştığı sağlık ocağından kovmak için arkadan iş çeviren Selim'in oyununu Filiz öğrendi. Öte yandan Filiz ise, Rahmet'in burs alıp okuması için onu ikna etmeye çalışsa da Rahmet bunu hayal kırıklığına uğramamak için kesin bir dille reddetti. Savaş'ın isteği üzerine babası Barış'la birlikte Filiz'lerin evine misafirliğe gelmeleri üzerine burada Filiz ve Barış ve sevgisi yeniden canlandı. Barış, Filiz'i karşısına alıp tüm gerçekleri anlatarak kendisini hapishaneden kurtarmak için Nihal'le formaliteden evli kaldığını itiraf etmesi üzerine Bizim Hikaye 49.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, boşanma aşamasında olan Tufan ve Tülay uzun bir aranın ardından barışırken, Barış ve Filiz ise samimi bir vaziyette Nihal ve Selim'e yakalanmasının akabinde Bizim Hikaye 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

bizim hikaye son bölüm

BİZİM HİKAYE 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 49.bölümüyle 29 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

bizim hikaye 49.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Barış'ın en zor anında ona yine Filiz destek olmuş ve ona karşı olan öfkesini unutmuştur. Savaş'ın kalp naklinin başarılı olması da herkesi sevindirmiştir. Artık oğlu ölüm tehlikesini atlattığı için Barış'ı Filiz'den ayrı tutabilecek hiçbir şey yoktur. Filiz ise bir yandan Rahmet'i doğru yola sokmaya ve büyük bir siparişi yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da Barış'ı tamamen unutmaya çalışıyordur. Fakat Filiz'in Selim'e olan güvenini kaybetmesi ile Barış'ın yeniden Elibollar'ın arasına girmesi Filiz'i çok zorlar. Kırk tarakta bezi olan Filiz, birini mutlaka elinden kaçıracaktır.

YORUMLAR 1
  • merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hikaye çok seviyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı