Çarpışma 2.bölüm 2.fragmanı geldi! Kadir Zeynep'in kızını bulacak...

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Çarpışma ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Facia denilebilecek bir kazaya karışan dört araba ve dört hayatı anlatan Çarpışma dizisi ilk bölümü nefes kesti. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre'nin trajik hayatları oldukça merak uyandırdı. Çarpışma 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 29.11.2018 16:03 GÜNCELLEME 29.11.2018 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birçok başarılı ismi bir araya toplayan yeni dizi Çarpışma ilk bölümü ile Show TV ekranlarındaydı. İlgi çeken hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Çarpışma dizisi ilk bölümünde; Organize Suçlar Şubesi baş komiseri Kadir Adalı, karısı ve kızı ile mutlu bir hayat sürerken yaşadıkları kara gün ile hayatı bambaşka bir seyre girer. Amigoluk yaptığı maç esnasında meydana gelen terör saldırısında ailesini kaybeden Kadir Komiser hep yaşadığı suçluluk ile hem de acı ile hayatta kalmakta zorlanmaktadır. Öte yandan bir günde hem kocasının kendini aldattığını hem de kirli işler içinde olduğunu öğrenen Zeynep de hayatının şokunu yaşamıştır. Hapishaneden yeni çıkan Kerem ve Cemre... Dört araba ve dört trajik hayatın kesiştiği kazadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İlk bölüm finalinde büyük çarpışma yaşanmıştır. Peki, soluksuz izlenen ilk bölümün ardından merakla beklenen Çarpışma 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

ÇARPIŞMA 2.BÖLÜM FRAGMANI

ÇARPIŞMA 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 2.bölümü ile 29 Kasım Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak. 

ÇARPIŞMA İLK BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışmanın 1. Bölümünde; Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir baş komiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır… Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz)… Kadir’in, ‘Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!’ dediği bu kaza, onların hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.

Çarpışma dizisi oyuncuları kimdir? Çarpışma oyuncu kadrosu...

YORUMLAR 1
  • beyhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bomba sahnesi muhteşemdi hala tüylerim diken diken Sadece seyredip geçtiğimiz ama gerçek yaşayanların acılarını yüreğimizde bir kez daha hissettiğimiz böyle acıları Allah bir daha vatan ve milletimize yasatmasinunutturulmasin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi