Ufak Tefek Cinayetler'de Ceren rolünü üstlenecek Hazal Türesan kimdir?

Star TV'de yayın macerasını hız kesmeden sürdüren Ufak Tefek Cinayetler isimli dizi projesinin oyuncu kadrosuna dahil olan Hazal Türesan kimdir? Şükran Ovalı'dan sonra Ufak Tefek Cinayetler yapımına transfer olarak burada Avukat Ceren rolünü üstlenecek Hazal Türesan aslen nereli, kaç yaşındadır? Ayrıntılı biyografisi!

Ufak Tefek Cinayetler'de Ceren rolünü üstlenecek Hazal Türesan kimdir?
Ufak Tefek Cinayetler'de Ceren rolünü üstlenecek Hazal Türesan kimdir?
GİRİŞ 29.11.2018 16:05 GÜNCELLEME 29.11.2018 16:05

Star TV'de her salı akşamı seyircisini ağırlayarak ekran serüvenini tüm hızıyla devam ettiren Ufak Tefek Cinayetler adlı dizi projesinin oyuncu kadrosuna Hazal Türesan'ın dahil olduğu açıklandı. En son rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızlar isimli yapımda başarılı bir çıkış yakalayan Hazal Türesan, Ufak Tefek Cinayetler dizisine katılarak burada Avukat Ceren rolünü canlandıracak. Peki, önemli projelerde yer alarak sergilediği oyunculuk performansıyla ekranların aranan ismi haline gelen Hazal Türesan kimdir? Yeni sezonda Osman Sonant, Ushan Çakır ve Şükran Ovalı gibi başarılı isimlerle oyuncu kadrosunu zenginleştiren Ufak Tefek Cinayetler projesine farklı bir soluk getirecek Hazal Türesan aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

 

Ufak Tefek Cinayetler 44.bölüm fragmanı geldi mi? Güç, el değiştiriyor!

UFAK TEFEK CİNAYETLER OYUNCU KADROSUNA DAHİL OLAN HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

 

 

Star TV ekranlarının iddialı dizi projesi Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosuna katılarak Avukat Ceren rolünü canlandıracak Hazal Türesan, 1985 tarihinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara’da bitiren Hazal Türesan, yüksek lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde Tiyatro bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. Tiyatro tutkunu olan, hayalini kurduğu ve hedeflediği tiyatro alanında eğitim gören Hazal Türesan, mezuniyetini tamamlamasının akabinde pek çok tiyatro alanında oyunculuk yeteneğini sergilemiştir.

ufak tefek cinayetler hazal türesan kimdir

Televizyon ekranlarında ilk kez 2008 tarihinde yayınlanan Unutma Beni isimli dizi projesiyle kamera karşısına geçen Hazal Türesan, bu tarihten itibaren birçok hatrı sayılır projede adından söz ettirmeyi başarmıştır. Tüm bunların yanı sıra Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kamera karşısına geçecek Hazal Türesan’ın 170 cm boya, 50 kiloya sahip olmakla birlikte, saç rengi kumral ve göz rengi ise mavidir.

Fox TV’de bir dönem ekrana gelen Unutma Beni adlı yapımda Aslı rolünü üstlenmesinin ardından ATV’de ekrana taşınan Kara Para Aşk isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Hazal Türesan, çok geniş kitleler tarafından tanınan bir isim haline gelmiştir. Kanal D ekranlarında yayınlananTatlı İntikam dizisinde de Başak karakterini canlandıran Hazal Türesan, Star TV ekranlarının sevilen yapımı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasemin karakteriyle izleyici kitlesinin beğenisini kazanan Hazal Türesan, son olarak Türkiye'nin ilk vampir temalı dizi projesi Yaşamayanlar'da oyunculuk yapmıştır.

Avukat Ceren Hazal Türesan aslen nereli ve kaç yaşında

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi