Bizim Hikaye 50.bölüm fragmanı! Filiz'e dolandırıcılık suçu damgası...

fBizim Hikaye 49.bölümde; Filiz ve Barış, karşılarına çıkabilecek tüm zorluklara ve engellere karşı hep beraber göğüs germeye başladı. Bizim Hikaye son bölümde; Savcı Nihal, birlikte sırt sırta veren Barış ve Filiz'den öcünü alabilmek hedefiyle kozlarını devreye soktu. İşte, Bizim Hikaye 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 06.12.2018 20:25 GÜNCELLEME 06.12.2018 20:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bizim Hikaye 49.bölümde; Savaş'ın ölümcül hastalığını yenmesi ve Barış'ın ise Nihal'le gerçekleştirdiği evliliğinin esas nedenini itiraf etmesinin ardından Filiz'le yepyeni bir başlangıç yaptı. Bizim Hikaye son bölümde; birbirlerinden daha fazla ayrı kalamayarak hayatlarında tertemiz bir sayfa açan Barış ve Filiz'i samimi bir şekilde yakalayan Nihal ise kin ve intikamla bilenerek sınır tanımaz bir hale dönüştü. Barış, Filiz'in sevgisi ve desteğini arkasına alarak tüm cesaretiyle Nihal'e meydan okuyarak boşanma işlemlerini başlattı. Fakat yenilgiyi ve kendisine yapılanları hazmedemeyen Nihal ise Barış ve Filiz'le ilgili elindeki bütün kozlarını kullanarak mutluluklarına gölge düşürmeye ve hayatlarını alt üst etmeye çalıştı. Ancak istediklerini elde edebilmek ve amaçlarına ulaşarak galip çıkabilmek noktasında hem kendi oğlu Savaş'ın hem de avukat Selim'in ikna çalışmaları sonrasında desteğini aldı. Atölyelerinden çalınan mallar üzerine haklarında tazminat davası açılan Filiz'in, soygunu yapan hırsızın babası Fikri olduğunu öğrenmesinin ardından Bizim Hikaye 50.bölüm fragmanı heyecanla araştırılıyor. Peki, Hikmet'in Çiçek'in eşi tarafından çıkan arbede esnasında bıçaklanmasının akabinde Bizim Hikaye 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

 

 

BİZİM HİKAYE 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 50.bölümüyle 6 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

bizim hikaye 50.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz’le Barış el ele tutuştuğu anda tüm dünya birleşmiş gibi üstlerine gelir. Bir yandan çocukların mutluluğu, diğer yandan Elibol kardeşlerin duruma ikna edilmesi, atölyenin soyulması, üst üste binen borçlar, terk edilen sevgililer ve eşler hepsi bir olup dağ gibi Barış ve Filiz'in karşısına dikilir. Ama bu kez aşklarına sahip çıkan ve ellerini bırakmamaya kararlı iki aşık insan vardır. Filiz ve Barış karşılaştıkları her sorunla birlikte mücadele etmeye kararlıdır. Filiz’in bu son maceraya adım atarken Barış’tan aldığı tek bir söz vardır; o da bir daha asla yalan söylememesi ve çocukların zarar görmesine izin vermemesidir. Onların aşkı en zor sınavına hazırlanırken kardeşlerinin ölüm kalım savaşı verdiğinden habersizdirler.

YORUMLAR 1
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Hıkmet.ölmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'