Barış Arduç - Burcu Biricik ilk kez aynı projede! Kuzgun yapımı ne zaman?

Televizyon ekranlarının beğenilen simalarından Barış Arduç, Burcu Biricik'le ilk kez Kuzgun isimli dizi projesinde beraber yer alacak. Burcu Biricik ve Barış Arduç gibi geniş izleyici kitlesinin gönlünde taht kuran oyuncuların baş rolünü üstleneceği Kuzgun ne zaman başlayacak? İşte, Kuzgun hakkında en son gelişmeler...

Barış Arduç - Burcu Biricik ilk kez aynı projede! Kuzgun yapımı ne zaman?
Barış Arduç - Burcu Biricik ilk kez aynı projede! Kuzgun yapımı ne zaman?
GİRİŞ 30.11.2018 16:25 GÜNCELLEME 30.11.2018 22:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV'de 2019 tarihinde yayın hayatına başlayacak Kuzgun adlı dizi projesinin baş rolünü üstlenecek oyuncular Burcu Biricik ve Barış Arduç olarak açıklanmasının ardından izleyici kitlesi sabırsızlık içerisinde dizi hakkındaki en son gelişmeleri takip etmeye koyuldu. Barış Arduç ve Biricik ikilisinin ilk kez aynı projede birlikte kamera karşısına geçeceği Kuzgun yapımı henüz ekran macerasına atılmadan ses getiren projeler arasında yer almayı başardı. Peki, Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarında seyircisini ağırlamaya hazırlanan Kuzgun ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Star TV ekranlarında bir döneme damga vuran Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç ve ATV'de ekrana gelen 8.Gün dizisinde baş rol üstlenen Burcu Biricik'in yeni dizi projesi Kuzgun konusu ve oyuncuları netlik kazandı mı? 

Ufak Tefek Cinayetler final yapacak, neden bitiyor? Final tarihi nedir?

KUZGUN NE ZAMAN BAŞLAYACAK? KUZGUN KONUSU NEDİR?

Başarılı ve yetenekli oyuncular olan Burcu Biricik ve Barış Arduç'u aynı yapımda buluşturarak 2019 tarihinde Star TV ekranlarında ekran serüvenine merhaba diyecek Kuzgun isimli dizi projesine ilişkin detaylar kesinliğe kavuşmaya başladı. Ay Yapım imzasıyla seyircisinin karşısına geçecek Kuzgun yapımında bir intikam hikayesinin konu olarak işleneceği açıklandı.

barış arduç ve burcu biricik yeni projesi kuzgun ne zaman başlayacak

KUZGUN OYUNCULARI BELLİ OLDU MU? KUZGUN OYUNCU KADROSU...

Kiralık Aşk'ta büyük bir çıkış yakalayan ve bu projeden itibaren ekranlardan uzun bir zaman uzak kalan Barış Arduç ve Hayat Şarkısı dizisinde izleyicisinin beğenisini kazanarak tüm dikkatleri üzerinde toplayan Burcu Biricik'in yeni projesi Kuzgun oyuncuları henüz netleşmedi. Senaryosunu ise Kara Sevda dizi projesinin senaristlerinin kaleme alacağı Kuzgun oyuncu kadrosu seçimleri şu an için devam ederken, projenin yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği konuşulmaktadır. 

kuzgun konusu nedir? kuzgun oyuncuları, oyuncu kadrosu

YORUMLAR 2
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Barıs arduç dızısı guzel olacak gıbı merakla bekliyoruz
    Cevapla
  • Zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Burcu çok güzel bir kadın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası