Çarpışma 3.bölüm fragmanı: Kazanın ayrıntıları ortaya çıkıyor...

Çarpışma 2.bölümde; Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre'nin hayatları birbirine kopmaz bağlarla kenetlenmiştir. Yana yakıla kızını arayan Zeynep'in yardım isteğine cevap veren Kadir'in karşısına çıkan künye onun Veli ile olan acı hatırasını gözler önüne serer. Peki, merakla beklenen Çarpışma 3.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 03.12.2018 10:23 GÜNCELLEME 03.12.2018 10:24

Show TV'nin ekranlarda fırtına etkisi yaratan dizisi Çarpışma 2.bölümü seyirci ile buluştu. Çarpışma 2.son bölümde; büyük kazada çarpışan hayatlar birbirine kenetlenecektir. Zeynep yana yakıla Kadir'den yardım isterken, onun tek amacı ailesinin acısını unutturacak tek çare ölümdedir. Öte yandan Kerem hem sevdiği kızdan hem de en yakın arkadaşından yediği darbe ile şoka girerken, Cemre kendine geldiği vakit kendini bıçaklayanın ve kazada karşısında olan kişinin o olduğunu öğrenir. Diğer bir yandan Belma ve Kadir izleri sildiklerini sansalar da büyük tehlike altındadırlar. Büyük çarpışma aslında geçmişten birbirlerine görünmez bağlarla bağlı olan Kadir, Zeynep ve Veli'yi yeniden bir araya getirir. Çarpışma son bölüm finalinde Zeynep'e yardım etmeyi kabul eden Kadir, Veli'den gelen künye ile geçmişe gider. Peki, nefes kesen Çarpışma 2.bölümün ardından merakla beklenen Çarpışma 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

ÇARPIŞMA 3.BÖLÜM FRAGMANI

ÇARPIŞMA 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 3.bölümü ile 6 Aralık Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak. 

ÇARPIŞMA 2.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma'nın 2. Bölümünde; Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir. ‘Çarpışma’, etkileyici sahneleri, yükselen gerilimi ve ters köşe sürprizleriyle izleyicilerini yine ekrana kilitleyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun