Diriliş Ertuğrul 128.bölüm fragmanı! Yeni bölümde büyük sürpriz...

5.sezonu izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 128.bölüm fragmanı yayınlandı. 19 Aralık çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak olan Diriliş Ertuğrul yine nefes kesecek. Dragos'un yakalamak için yeni bir plan içine giren Ertuğrul Bey'in son hamlesi büyük merak konusu oldu. İşte Ertuğrul'a gelen gizemli mektup ve yeni bölüm hakkında tüm detaylar...

GİRİŞ 17.12.2018 14:54 GÜNCELLEME 17.12.2018 14:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

"Üzerine kabus gibi çökün. Biz volkanız maşaya sığmayız." diyen Ertuğrul Bey, Dragos'u bulmak için yeni bir yol izliyor. 5 sezonda tekrar obaya geri dönen Selcan Hatun'un gizemli mektubu Ertuğrul Bey'in tüm planlarını değiştirir. Diriliş Ertuğrul 128.bölüm fragmanı yine izleyenleri şaşırttı. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı TRT 1'in izlenme rakamları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 19 Aralık çarşamba günü ekranlarda yerini alacak.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 128.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Son bölümde Gündüz'ün serbest kalması ile sezonun hikayelerinden biri sonlandı. Bu bölümde yeni bir hikayeye giriş yapacaklar ve işleyecekleri hikaye aslında epey önemli.

 

Gündoğdu'nun mektubu çok önemli olduğu içinin bunu Selcan Hatun ile yolladı. Bu bölümde Ertuğrul Bey, Aksakallılarla görüşüyor ve Moğol tehlikesi konuşuluyor. Moğolların Ahi Evran, Tapduk Emre ve Mevlana gibi isimleri öldürmek istediği belirtiliyor.

Bu da demektir ki Mevlana, gibi çok önemli tarihi karakterleri dizide görebiliriz. Ayrıca bahsedilen bir diğer karakter ise "Sadrettin Konevi". Tarihte Sadrettin Konevi'nin dizide de sıkça gördüğümüz İbn Arabi ile bir bağlantısı var.

Diriliş Ertuğrul 128.bölüm

Fragmanda Selcan Hatun, Zangoş'a bakınca sanki onu bir yerden hatırlıyormuş gibi davranıyor. Zangoç artın şüphe çekmeye başlayacak. Dragos olduğunu öğrenilmesine az kaldı. Selcan Hatun daha önce Dragos'u farklı kılıklarda görmüştü.

"Üzerine kabus gibi çökün. Biz volkanız maşaya sığmayız." diyen Ertuğrul Bey, Dragos'u bulmak için yeni bir yol izliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YÜKSELİŞİ HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 127. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini ikiye katlayan reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselerek korudu.
 
“Diriliş Ertuğrul” 127. bölümüyle sosyal medyada Türkiye’de birinci, dünya gündeminde de ilk sıralarda uzun süre yer alırken, dizideki Azerbaycanlı Sanatçı / Ozan Şemistan Elizamanlı’nın Zafer Bismillah şarkısı da “zaferbismillah” etiketiyle sosyal medyada 120 bin üzerinde tweet alarak ilgi gördü.
 
Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm yeni aksiyonları, sürpriz yenilenen kadrosu, konuk oyuncuları, dekorları, kıyafetleri, müzikleri, güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.33, AB’de 16.78, ABC1’de 18,67 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.
 
Dün akşamki 127. bölümüyle yükselişine devam eden dizi, sosyal medyada da yine uzun süre zirveye oturdu. Türkiye sosyal medya gündemiyle uzun süre birinciliği koruyan dizi, dünya gündeminde de ilk sıralarda yer aldı. Sanatçı ozan Şemistan Elizamanlı’nın şarkısının yer aldığı bölüm ise şarkının ismi de olan “zaferbismillah” etiketiyle 120 bin üzerinde tweet alarak seyriciden beğeni topladı.
 
DİRİLİŞ ERTUĞRUL 128.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 21
  • Rabia ÜZMEN 5 yıl önce Şikayet Et
    engin altan düzyatan bir sezon daha oynayacak mı ve diriliş ertuğrul altıncı sezon daha yayınlanacak mı
    Cevapla
  • ertuğrul gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    zangoca ölümmmmmm
    Cevapla
  • safi 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın mubareyide bu zangocu niye artık yakalayamiyoruz işler hep tersine gidiyor bir karıs ilerlemiyoruz her hafta ellerimiz havada bekliyoruz
    Cevapla
  • YUNUS UZUN 5 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana(Mevlamız) kelimesi yerine Celaleddin Rumi derseniz daha iyi olur. Din adamı olarak geliyorsa gelmesin... Şair olarak geliyorsa gelsin ... Ben Celaleddin Rumiyi din adamı olarak görmüyorum. Din kuran-i Kerimdir.
    Cevapla
  • Srcn 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet, din Kur'ân-ı Ker'îm'dir, tebliğcisi Hz. Muhammed (sallâhu aleyhi ve sellem)'dir. Mevlâna ve onun gibi değerli şahsiyetler ise din değil, din adamı yani kendilerini İslâm'a adamış çok değerli âlimlerdir. Önce kimin kim olduğunu bilmek gerek ki, kime ne değer biçileceğini bilelim. Selametle.
    Cevapla
  • Muhammed Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş bu zır cahillikle nasıl da yorum yapmaya cesaret ediyorsunuz vallahi şaşırmamak elde değil. Alimler keşke sizler kadar cesaretli olsa. Oh ne güzel ortam sizin gibilere kalmış..
    Cevapla
  • sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    mit selcan geldi şimdi zangoç düşünsün:)
    Cevapla
  • ZİLE'Lİ 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle selcan hatun zangoçun maskesini düşürür...
    Cevapla
  • mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    GÜZEL yorum :))) SİVAS CANDIR CANNNN
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Beni guldurdun Allahta seni guldursun :) mit selcan :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı