Erkenci Kuş 25.bölüm 2.fragmanında Aylin yerinde durmuyor! Bu sefer...

Erkenci Kuş 24.son bölümde; Mahalle sakinleri tarafından Sanem-Leyla hakkında ortaya atılan dedikodular çığ gibi büyümeye başlarken, ailesi bu söylemlere şiddetle karşı çıktı. Erkenci Kuş son bölümde; Aylin'in hamlesi sonucu Can ve Sanem'in ilişkisinden herkesin haberi oldu. İşte, Erkenci Kuş 25.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 22.12.2018 19:14 GÜNCELLEME 22.12.2018 19:15

Star TV ekranlarında keyifli ve eğlenceli anlara sahne olan Erkenci Kuş 24.son bölümde; Hissettikleri duyguların etkisiyle mutluluk sarhoşu olan Sanem ve Leyla, ilişkilerine son sürat devam ederken mahalle sakinleri tarafından ortaya atılan iddialar ağızlarının tadını kaçırdı. Erkenci Kuş son bölümde; Mahalledeki kişilerin hem Sanem'in hem de Leyla'nın gönül ilişkisi yaşadıklarını dört bir tarafa yayarken, haberi sonradan haberi olan ailesi ise bu söylemleri kızlarına asla yakıştırmayarak herkesin ağzını kapadı. Fakat, Can ve Sanem'den öcünü almak isteyen Aylin ise onların bu ilişkisini fırsata dönüştürmek suretiyle gazete manşetlerine taşınması için anlaşma gerçekleştirdi. Sanem'in annesi ve babası, ajanstaki kişiler başta olmak üzere hemen herkesin bu ilişkiyi çok geçmeden gazetelerden öğrenmesinin ardından Erkenci Kuş 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, büyük sırrı açığa çıkan Sanem'in bambaşka bir kişiliğe bürünerek ailesine tüm gerçekleri itiraf etmesi ve Can'la olan ilişkisine şartlar ne olursa olsun sahip çıkmasının akabinde Erkenci Kuş 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ERKENCİ KUŞ 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

 


 

 

ERKENCİ KUŞ 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 25.bölümüyle 22 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 24.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

erkenci kuş 25.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!