Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fox TV Fatih Portakal'a sert sözler!

Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, buradaki konuşmasında geçtiğimiz günlerde FOX TV ekranından halkı sokağa çağrıtan Fatih Portakal'a da sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 18.12.2018 09:43 GÜNCELLEME 18.12.2018 09:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV Ana Haber bültenini sunan Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde canlı yayında halkı sokağa davet etmişti. Cumhurbaşkan'ı Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlara hitap ederken Fatih Portakal'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan "Haddini bil, yoksa bu millet patlatır enseni" dedi...

 

"FATİH PORTAKAL HADDİNİ BİL"

Erdoğan, şunları söyledi: "Bay Kemal sokağa çağırıyor. Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez. Öyle buldun ekranı, ekrandan bu milleti sokağa çağırmak... Sokağa mı çağırıyorsun? İşte buyur. Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur."

 



FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ?

Portakal, Fransa'daki sokak olaylarını ele aldığı haberde Türk vatandaşlarını kışkırtarak sokağa çıkma çağrısında bulundu!

Portakal, provokatif çağrısında şunları söyledi: "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da farketmiyor açıkçası."

YORUMLAR 2
  • adanalıyık 5 yıl önce Şikayet Et
    Atın içeri ağza alınacak kadar değmez insanları biz 1 kuruş için ceza alırken bu ülkenin vatandaşı olarak bunlarda bizim sırtından geçin sin dokunulmamasi utanç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı