Söz 66.bölüm fragmanı geldi mi? Açığını yakalayıp kaçış imkanı bırakmadı!

Söz 65.son bölümde; Tim, insanüstü gücünü ve kararlılığının ortaya koyarak ekipteki yakın arkadaşları Karabatak'ı girdiği ateş çemberinden kurtarmak adına faaliyete geçti. Söz son bölümde; Yavuz, Sami'nin yakalayarak kaçırdığı Kopuk'u kazasız belasız kurtarabilmek için uğraş gösterdi. Peki, Söz 66.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.12.2018 17:11 GÜNCELLEME 30.12.2018 17:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 24 Aralık Salı tarihinde izleyici kitlesiyle buluşan Söz 65.son bölümde; Tim, düşmanlar tarafından kıskaca alınan ekipteki en yakın arkadaşları Ateş'i sağ salim kurtarabilmek üzere güçlü ve yenilmez olduklarını ortaya koyarak kritik bir operasyon başlattı. Söz son bölümde; Kendilerini bekleyen tehlike ve riskin boyutuna her ne koşullar altında olursa olsunlar aldırış etmeyen Tim, büyük bir azim ve kararlılıkla hareket ederek Ateş'i kurtarabilmek adına ant içti. Tim, birlik ve beraberlikten kuvvet doğar prensibiyle tek yürek olarak Ateş'in bulunduğu noktadan onu çekip çıkarabilmek için soluğu düşmanların kapısında alarak bu yoldan asla geri dönmeyeceklerini dile getirdi.Düşmanlarına karşı dimdik duran ve kendilerine yapılan sert ikazlar karşısında bile istediklerini almadan hiçbir yere gitmeyen Tim kurşun yağmuruna tutulurken, Ateş'in ise Şero'yu ortadan kaldırmak üzere harekete geçmesinin ardından Söz 66.bölüm fragmanı sorgulanıyor. Peki, tamirhaneye gerçekleştirilen saldırı sonucu en sevdiği arkadaşlarından biri olan Kopuk'un Sami tarafından yakalanarak kaçırılmasıyla birlikte, düzenlediği kumpasla düşmanına haddini bildirmesinin akabinde Söz 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 66.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran kaliteli yapımlarından Söz 66.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı...

 

 

SÖZ 66.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 66.bölümüyle 31 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 65.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde; Yavuz’un yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami, Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk’u almayı başarırlar. Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok.

Tim’in bu kararlılığı Dragan ve üs bölgesi komutanını tedirgin eder. Bir an önce kurtulmak için bir plan yapmaları gerekmektedir. Dragan’ın yapacağı bu plan Karabatak’ı ölümle burun buruna getirir. Ama Karabatak bir yemin etmiştir. Şero’yu öldürmeden ölmeye niyeti yoktur. Sami elinde tuttuğu Kopuk için Yavuz’dan bütün zararını karşılamasını ister. Ama en yakınındakilere zarar gelmemesi için Yavuz’un neler yapabileceğini bilmemektedir. Kopuk’un hayatını tehlikeye atan Sami ve ekibi, hayatlarının dersini alacaktır. 

YORUMLAR 5
  • maho 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben hastasıyım
    Cevapla
  • guzeller guzeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Butun azerilerden buraya yazmpak istiyorum bu film bir harika sizleri cok beyeniyoruz basarilar
    Cevapla
  • guzeller guzeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben azeri soz dizisini cok seviyoruz hic bir bolumunu kacirmiyoruz en cok sevdiyimiz oyuncular tolqa ve deniz hanim ikisinede azerilerden kucak dolusu sevgi ve sayqilar var talislar onlari cooooook seviiyor
    Cevapla
  • fatih ateş acar 5 yıl önce Şikayet Et
    söz iyi çök güzel avcı enes
    Cevapla
  • ceren 5 yıl önce Şikayet Et
    Eylemin bebegini kaybetmesi beni cok uzdu Tolga Saritasin gosterdigi davranislar timin yaptigi fedakarliklar beni gururlandiriyor o diziyi izlememek elimde degil harika
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!