Masterchef Hakan Kanık kimdir, TV8 Survivor 2019'da yarışmacı mı olacak?

TV8 ekranlarında sürprizlerin ardı arkasının kesilmeyeceği Survivor 2019 yarışma programına dair detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor 2019 seçmelerinden Masterchef yarışmasıyla tanınırlık kazanan Hakan Kanık'ın videosunu paylaştı. Hakan Kanık kimdir, Survivor 2019'da yarışacak mı?

Masterchef Hakan Kanık kimdir, TV8 Survivor 2019'da yarışmacı mı olacak?
Masterchef Hakan Kanık kimdir, TV8 Survivor 2019'da yarışmacı mı olacak?
GİRİŞ 27.12.2018 21:03 GÜNCELLEME 27.12.2018 21:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında her sezon seyircisinin iple çektiği ve yarışmacıların kıran kırana mücadelelerin aktarıldığı Survivor 2019 isimli yarışmacı programına ilişkin detaylar yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı, sosyal platform aracılığıyla izleyici kitlesi tarafından bilhassa yarışmacı kadrosu dört gözle beklenen Survivor 2019 yarışmasının seçmelerinden Hakan Kanık'ın da içerisinde olduğu bir video yayınladı. Peki, geçtiğimiz günler TV8'de final yapan Masterchef Türkiye adlı yemek yarışması programıyla adından söz ettirmeyi başaran sempatik isim Hakan Kanık kimdir, TV8 Survivor 2019'da yarışacak mı? Acun Ilıcalı'nın sosyal mecra üzerinden paylaşımı sonrasında gündeme yerleşen Hakan Kanık hakkında bilinmeyen ayrıntılar...

 

 

(TV8) Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Hangi yarışmacılar katılacak?

HAKAN KANIK TV8 SURVIVOR 2019'DA YARIŞACAK MI? ACUN ILICALI...

 

 

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden her yıl olduğu gibi bu yıl da bomba gibi sürprizler eşliğinde düzenlenecek Survivor 2019 yarışma programının seçmelerinde Hakan Kanık’ın videosunu yayınlaması ses getirdi. Masterchef Türkiye yarışmasıyla geniş kitle tarafından tanınan Hakan Kanık, henüz kesin olmamakla birlikte büyük bir ihtimalle Survivor 2019’da yarışacağı söylentiler araında arasında yer alıyor.

tv8 survivor 2019 acun ılıcalı

HAKAN KANIK KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı  yarışma programında başarılı bir performans sergileyerek ekran başındakilerin beğenisini ve takdirini kazanan Hakan Kanık, Hakan Kanık, 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul’da ikamet eden yemek konusunda hem yetenekli hem de sempatik yarışmacı Hakan Kanık, lise öğrenimini Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamıştır. TV8 ekranlarında bu sezon da yayın hayatına hız kesmeden devam edecek Survivor 2019 isimli yarışma programında yarışacağı söylenen Hakan Kanık üniversite eğitimini, Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi’nde Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Heykel bölümünde sürdürmüştür. Komi alanında mesleğini icra eden Hakan Kanık, özellikle et pişirme hususunda birçok farklı mekanların mutfaklarında görevini icra etmesi sayesinde uzmanlık elde etmiştir. Acun Ilıcalı’nın Survivor 2019 seçmelerinden videosunu yayınladığı Hakan Kanık, yemek konusundaki iddiasını halen kendinden emin bir şekilde sürdürmektedir.

masterchef hakan kanık kimdir

 

YORUMLAR 1
  • iltaç yeniaydın 4 yıl önce Şikayet Et
    sen bensin bende sen sende kalanların aklı bende kaldı seni istiyorum geldiyorum gelmiyosun hakan kanık beni üzme artık ben sanaaşık oldumanla anla beniiiiii seni çok seviyoruuuuuuuuuuumsevgiliiiiiiim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?