Elimi Bırakma 24.bölüm (yeni bölüm) bu hafta TRT1 ekranında olacak mı?

Baş rollerini Alp Navruz ve Alina Boz gibi yetenekli genç jenerasyonun üstlendiği TRT1'de ekrana taşınan Elimi Bırakma 24.bölümü neden yok? Elimi Bırakma TRT1 yayın akışında yer almaması tutkunlarını hayal kırıklığına uğrattı. Peki, izleyici kitlesinin merakla sorguladığı Elimi Bırakma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

GİRİŞ 12.01.2019 10:08 GÜNCELLEME 12.01.2019 20:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarının hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu açısından en gözde dizi projeleri arasında kendini gösteren Elimi Bırakma 24.bölümün yayın tarihi, yeni bölümün kendi gününde yer almamasının beraberinde sıklıkla sorgulanmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta Cenk, şirketin varlığı için büyük bir tehdit unsuru oluşturan tüm kriz durumlarından sıyrılıp başarılı bir ilerleme kaydederken, Sumru ise Azra'yı kardeşi Mert üzerinden vurarak yeniden acı ve gözyaşları içerisinde bırakmasının sahne olduğu Elimi Bırakma yeni bölümün TRT1 yayın akışında bulunmadığı görülüyor. Peki, yeni bölümünün yayınlanmayıp tekrar bölümünün ekrana gelmesi üzerine seyirciler tarafından merak konusu haline gelen Elimi Bırakma 24.bölümü neden yok? Yayınlandığı ilk bölümden itibaren önemli ölçüde izleyici kitlesi elde eden ve her hafta yüksek izlenme oranlarına sahip Elimi Bırakma yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 24.BÖLÜMÜ NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE TRT1'DE?

 

 

Elimi Bırakma 24.bölümünün tutkunlarıyla buluşacağı tarihin TRT1 yayın akışında yer almamasının beraberinde soluk soluğa izlenen yapımın bir an evvel yayınlanmasını bekleyen izleyici kitlesi tarafından Elimi Bırakma yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? yönünde araştırmalarına derinlik kazandırmaya başladı. Elimi Bırakma 24.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgusunu tüm hızıyla devam ettiren sevenleri için, diğer tüm dizi projelerinde olduğu gibi yılbaşı tatili dolayısıyla yayın gerçekleştirmediği tahmin ediliyor. Tüm bunların yanı sıra Elimi Bırakma yeni bölümü 13 Ocak 2019 Pazar tarihinde yayınlaması bekleniyor.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT1 ekranlarında 30 Aralık tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 23.son bölümde; Azra'nın yaşadığı zorlukları bir yenisi daha eklenip yaşayacak bir evi dahi kalmıyor, Mine'ye daha fazla rahatsızlık vermemek adına bundan böyle kendi başının çaresine bakacağına dile getirip evden ayrılma kararı aldı. Elimi Bırakma son bölümde; Hastanede bir süredir yaşam mücadelesi veren Fatma ise iyiden iyiye sağlık durumunun düzeldiği görülüyor, fakat ne var ki bu durum Sumru açısından büyük bir tehlike arz etmektedir. Fatma'nın eski sağlığına kavuşmaya başladığı bilgisine ulaşan Sumru, kendisine ilişkin elinde önemli bir koz bulunan Fatma'nın canından olmasını istiyor. Şirkette yaşadıkları büyük kriz nedeniyle iflas derecesine gelen Çelenler de bu aşılması güç sürecin üstesinden Cenk sayesinde gelerek yeniden eski başarısına ve gücüne kavuşsa da Azmi onları kıskacına almaya ve zor durumda bırakmaya devam etti. Serap'ın sergilediği tutum ve davranışları yüzünden başta Cenk olmak üzere diğer tüm çocuklarıyla arasındaki iplerin kopma noktasının gelmesinin, annelerinin inatçı ve anlayışsız olmasının çocuklarını isyan ettirdi.

ELİMİ BIRAKMA 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

YORUMLAR 2
  • azra deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi benim en sevdigim dizi bu diziyi cooooook seviyorum
    Cevapla
  • azra 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayatimin ennnnnnn guzel dizisi cok seviyorum bu diziyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!