Kadın'da Bahar rolünü üstlenen Özge Özpirinççi seyirci takdiri kazandı!

Fox TV'de ekrana gelen Kadın yapımında ilik nakli olması sayesinde yaşama yeniden tutunmayı başaran anne rolünü üstlenen Özge Özpirinççi'den büyük jest geldi. Kadın dizi projesinin başrol oyuncusu Özge Özpirinççi'nin, 3,5 yaşındaki lösemi hastalığına yakalanan Öykü Arin Yazıcı için kök donörü olması takdir topladı.

Kadın'da Bahar rolünü üstlenen Özge Özpirinççi seyirci takdiri kazandı!
Kadın'da Bahar rolünü üstlenen Özge Özpirinççi seyirci takdiri kazandı!
GİRİŞ 12.01.2019 12:09 GÜNCELLEME 12.01.2019 12:09

Fox TV ekranlarında yürek burkan öyküsüyle ekrana taşınan Kadın dizi projesinde Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinççi, Kadıköy Belediyesi ve Kızılay Kadıköy Şubesi bünyesinde düzenlenen kampanyaya gönülden destek verdi. Hem İzmir'de ikamet 3,5 yaşındaki lösemi hastalığına yakalanan Öykü Arin Yazıcı hem de diğer bütün lösemi hastalığı ile mücadele eden kişilerin umutlarının yeşermesi ve uygun kemik iliği bağışçısı bulunabilmesi maksadıyla gerçekleştirilen kampanya için Kadın yapımının oyuncu kadrosunda yer alan Özge Özpirinççi kan bağışında bulundu. Bilindiği üzere baş rolünü üstlendiği Kadın yapımında da ilik nakli olması sayesinde yaşama yeniden tutunmayı başaran Özge Özpirinççi'den gelen büyük jest sevenleri tarafından takdir topladı. 

 

 

Kadıköy Belediyesi ve Kızılay Kadıköy Şubesi bünyesi tarafından düzenlenen "Kök hücre bağışıyla yeni yılda mutlu bir 'öykü' yazıyoruz" isimli slogan eşliğinde hayata geçirilen kampanya için Kadıköy Belediyesi önüne geçici ünite yerleştirildi. Lösemi hastalığıyla mücadele eden başta 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı olmak üzere bütün lösemili kişiler için, kan bağışı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

öykü arin yazıcı

 

 

Yüzlerce kişinin lösemi hastalarına umut olabilmek için kök hücre donörü olarak kan bağışı yaptığı kampanyaya ünlü isimler desteğini esirgemedi. Kan bağışında bulunan oyuncular; Feyyaz Duman, Nilperi Şahinkaya, Gizem Erman Soysaldı, Gökçe Eyüboğlu, Bülent Çolak, Esin Alpogan, Kerem Arslanoğlu ile yönetmen Hüseyin Karabey toplumsal duyarlılık kazandırmak ve ilik bağışını artırmak hedefiyle sosyal mecra üzerinden yayınlamak için videolar da çekti.

kadın özge özpirinççi

Fox TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kadın dizi projesinde, ilik nakli sayesinde yaşama tutunan Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, kan bağışı gerçekleştirmesinin ardından, sosyal medya platformu üzerinden paylaştığı videoda kendisi gibi oyuncu dostları Selin Şekerci ve Berrak Tüzünataç'a donör olmaları için çağrıda bulundu.

özge özpirinççi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme