Halka dizisi dün akşam reytingleri alt üst etti!

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Halka dün akşam başladı. İlk bölümüyle ekranlara gelen Halka dizisi hem sosyal medyayı hem de reytingleri alt üst ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İki genç adamın tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşan aynı zamanda uzakta kalan geçmişin peşine düşen gençlerin hikayesini anlatan Halka dizisi TRT1 ekranların dün ilk bölümü yayınlandı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Halka dizisi ilk bölümüyle 15 Ocak 2019 Salı gününün reyting listesinde 2. sıraya yerleşti.

Polisiye bir dizi olan Halka'da dün akşam Halka isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatların hikayesinin anlatıldığı dizi Twitter'da TT listesine girdi. Yayınlandığı Salı akşamı sosyal medyaya damga vuran Halka dizisinin yeni bölümünde ise sürpriz gelişmeler yaşanıyor.  Cihangir ve Kaan'ın kesişen hayatları sırların ortaya çıkmasını sağlıyor. Cezaevinden çıkan Kaan, polisle anlaşma yaparak Halka örgütünün içine giriyor. 

HALKA DİZİSİNİN 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Ünlü türkücü Güler Işık'tan şaşırtan açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü Güler Işık'tan şaşırtan açıklamalar!
Feridun Düzağaç hakareti kabul etmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Feridun Düzağaç hakareti kabul etmedi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0