Bir Zamanlar Çukurova'ya akıl almaz iddia: Yapımcıdan yanıt gecikmedi!

Beyaz TV'de izleyici kitlesiyle buluşan Söylemezsem Olmaz isimli programın sunuculuğunu üstlenen Bircan Bali, Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili büyük bir iddia ileri sürmüştü. Set çalışanlarının paralarını almadıkları yönünde ortaya atılan iddia üzerine yapımcısı harekete geçerek resmi bir açıklama gerçekleştirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'ya akıl almaz iddia: Yapımcıdan yanıt gecikmedi!
Bir Zamanlar Çukurova'ya akıl almaz iddia: Yapımcıdan yanıt gecikmedi!
GİRİŞ 18.01.2019 11:07 GÜNCELLEME 18.01.2019 11:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında seyircisini ağırlayan Söylemezsem Olmaz adlı programın sunuculuk koltuğunda oturan Bircan Bali, ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizi projesine ilişkin büyük bir iddia ileri sürüldü. Bircan Bali'nin ortaya attığı Bir Zamanlar Çukurova yapımının set çalışanlarının paralarını almadığı ve bunun sonucunda isyan ettikleri şeklinde ortaya atılan iddia sonrasında yapımcısı harekete geçerek resmi bir açıklama gerçekleştirdi.

Gündemin merkezine yerleşen usta şef Hazer Amani kimdir? Gerçek yaşı?

Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu üstlenen Bircan Bali, gerçekleştirilen yayın esnasında dizinin setindeki görevli olan kişilerin para alamadıklarından ötürü isyan ettiklerine ve işi bıraktıklarına dair gelen kendisine gelen mesajı okudu. Yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın üstlendiği TIMS&B Productions'ın imzasıyla ATV ekranlarına gelen ve yayınlandığı ilk günden itibaren ciddi izlenme oranlarına ulaşan Bir Zamanlar Çukurova yapımıyla ilgili öne sürülen bu iddia dizinin tutkunlarını şaşkına uğrattı.

Ancak konuya ilişkin dizi projesinin yapımcısı harekete geçerek izleyici kitlesinin akıllarındaki bu soru işaretlerini giderecek resmi bir duyuruda bulundu. Tims&B Productions ortaya atılan iddiaların gerçek dışı (yalan) olduğunu ifade etti. İşte, o açıklamalar…

bir zamanlar çukurova

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    çok severek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti