Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil "Atatürk" istismarını gelir kapısı haline getirdi. Yılmaz Özdil'in yeni çıkan "Mustafa Kemal" isimli kitabı 1881 adet basılarak tanesi 2500 liradan satışa sunulacak!

Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL
Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL
GİRİŞ 21.01.2019 09:34 GÜNCELLEME 21.01.2019 09:35
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Kırmızı Kedi Yayınevi, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı ‘Mustafa Kemal’ kitabının 2 bin 500 liraya satılacağını açıkladı! Ayrıca kitabın sadece 1881 adet basılacağı vurgulandı.

 

 

Yayınevinin Twitter hesabından yapılan duyuruda, satışın 23 Ocak’ta, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat olan 09.05’te başlatılacağı da belirtildi.

Özdil ve yayınevinin bu satıştan 5 milyon TL'ye (eski para ile 5 trilyon) yakın gelir elde etmesi bekleniyor!

JET FADIL YILMAZ ÖZDİL

Ancak, kitabın "özel seri" olduğu ve elle ciltlendiğine vurgu yapılmasına karşın, eserin satış fiyatı vatandaşların büyük tepkisini topladı. Özdil'in Atatürk'ün ismini kullanarak zenginleşmesini eleştiren vatandaşlar sosyal medyada, Sözcü yazarını hedef alan çok sayıda mesaj paylaştı.

Sosyal medya kullanıcıları, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Özdil tarafından bu yolla sömürüldüğünü savundu. Twitter'da #JetFadılYılmazÖzdil etiketi, Türkiye gündemine girdi.

 

 

YORUMLAR 75
  • Atatürkçü 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimseye zorla veren yok isten alır okur.
    Cevapla
  • Ömer Toptaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben 1 kuruş bile vermem bu kitap için.
    Cevapla
  • Doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Nutuk diye tutturanlara diyorum ki ben Nutuk'u iki kere okudum.Kronoljik yazılar aklımda zor kalıyor.Ama Nutuk tabii ki her daim başvuru kitabımız.Tereddüt ettiğimizde birinci, ağızdan yazılmış canlı tarihin kitaba aktarılmış hali.Şimdi de Y. Özdil'in Mustafa Kemal kitabını okudum. Bu kitap bir çok konuda bilinen gerçekleri çok daha akılda kalır bir şekilde anlatmış.Koleksiyon baskısına gelince; ülkemizde bu kitap okunma rekoru kırdı. Bence böyle bir koleksiyon baskıyı da hak etti. Ayrıca bu Atatürk'ü istismar değil. Tam tersi insanların Atatürk'ü kısmen de olsa daha iyi tanımasına , onun hayatsal felsefesini özümsemesine katkıda bulunmuştur.
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kitaba 2500 tl verenler çağdaş birey vermeyenlerde koyun mu oluyor ?
    Cevapla
  • Yıldıray YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün Nutuk İsimli Kendi Yazdığı Kitabı Varken Senin Ne Haddine Atatürk İle İlgili Kitap Yazmak... Yazmış Bide Özel Seri Sınırlı Sayı El Yapımı Ciltleme Ayağına 1881 Adet 2500TL'den Satacak Bak Bak Bak... 1881x2500=4.7milyon Cukka... Enayi Çok... Arkadaşlar Nutuk Alıp Okuyun, Atatürk'ü Çok Tanımak İstiyorsanız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun