Çukur 50.bölüm 2.fragmanında bir devir bitti: Her şey yeniden başlıyor!

Çukur 49.son bölümde; Yamaç’ın, Selim’in imdadına yetişmesi sayesinde ağır yaralı bir vaziyette acilen hastaneye sevk edilmesi Koçovalı ailesinin yüreğini ağzına getirdi. Çukur son bölümde; Yamaç ölüm kalım mücadelesini verirken, olayın sorumlusunu bulmak için faaliyete geçildi. İşte, Çukur, 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.01.2019 15:13 GÜNCELLEME 28.01.2019 15:13

Show TV ekranlarında 21 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 49.son bölümde; Akla mantığa sığmayan ihanet kurşununu yiyen Yamaç, ağabeyi Selim’in desteği sayesinde olay yerinde hayatını kaybetmekten kıl payı kurtularak ağır yaralı halde apar topar hastaneye ulaştırıldı. Çukur son bölümde; Yamaç kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını sürdürürken, acı ve üzüntüyle boğuşan Koçovalılar ise olaya sebebiyet veren kişiyi bir an evvel bulup bedelini en ağır şekilde ödetmek adına kolları sıvadı. Vartolu ve Cumali arasındaki tartışma ve kavganın dozu giderek alevlendiği esnada, Yamaç’ın vurulması sonrasında frenlenip birlik ve dayanışma içerisinde faaliyete geçmelerinin ardından Çukur 50.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, ekipteki kardeşlerinin tamamen imha edilmesi üzerine intikam ateşiyle yanan Çeto ve Mahsun ikilisinin ortalığı tozu dumana katmasının akabinde Çukur 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 50.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ÇUKUR 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 50.bölümüyle 28 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 48.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur 50.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçecekler. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele edecekler. Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur’u bulamayacaklar. Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyecek. Yamaç’ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi sorularının cevabı merakla beklenecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı