Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.bölüm fragmanı: Ateş çemberinin merkezinde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan, yapılanın hesabını kesmek için düzenlediği operasyon başarıyla sonuçlanarak Façalılar bozguna uğratıldı. İlyas, ceza evinde yeni bir olaya karışarak kendisine bıçak çeken Façalıların adamının canına kıydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 29.01.2019 14:59 GÜNCELLEME 29.01.2019 15:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 22 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.son bölümde; İlyas’ın canına kastetmek üzere bıçağı saplayanların Façalılar olduğunun açığa çıkmasının beraberinde Çakırbeyliler için öc alma vakti gelip çattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ceza evinde İlyas’ın başına gelen korkunç hadise kendileri için bir dönüm noktası olurken, Hızır’ın ise Çakırbeylilerin yeni liderinin bundan böyle Alparslan olarak ilan ederek intikam için hiç vakit kaybetmeksizin harekete geçildi. Liderliği ele alan Alparslan’ın ilk işi ise amcası İlyas öldürme eyleminde bulunanları en ağır şekilde cezalandırmak adına gerçekleştirdiği Façalılara alt etme operasyonunun başarıyla sonuçlanmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan İlyas ise ağabeyi Hızır ile telefonda konuştuğu esnada kendisine bıçağı saplayan Façalıların adamını görmesiyle birlikte gözünü bile kırpmadan canına kıymasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 123.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.bölümü 29 Ocak Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 123.bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İlyas'ın cezaevi önünde uğradığı saldırı Çakırbeylileri derinden etkilemiştir. Olanlardan sonra ailenin reisi görevini üstlenen Alparslan, amcasının intikamı alınana kadar tüm düşmanlarını yok etmeye ant içer. Yaşananların asıl sorumlusu 'Façalı Dayı' adıyla anılan Haşmet ise cenazede karşılarına çıkacaktır. Hızır, ailesinin başına musallat olan bu yeni düşmanın gözlerinin içine bakma fırsatı bulur ve daha fazla kan dökülmemesi için teke tek hesaplaşmayı teklif eder. Bu anlaşmaya yanaşmayan Haşmet, yine bir Çakırbeyli kanı akıtmaya hazırlanırken hiç beklemediği bir karşılık bulacaktır. Mertlik nedir bilmeyen düşmanının yöntemleriyle saldırıya geçen Hızır, kurduğu tuzakla üzerine yapılan tüm planları tersine çevirir.

YORUMLAR 3
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    ilyas vurulduğunda bn şok inşallah hiç bir zaman bişey olmasın ilyas ve alpaslan gözel bir dizi ben ilyas ve alpaslan için dizi seyredirim ...
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dostum Yaşar dönsün. Şu diziye artık
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hatanız var. Cezaevinde olan alparslan değil ilyas
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü