Avlu 28.bölüm 3.fragmanı yayında: Hapishanede yeni bir dönem başlıyor!

Avlu 27.son bölümde; Kudret, torunu hayata gözlerini açtığı için etekleri zil çalarken, Zerrin'in uyarı ve tehditleri karşısında tüm cesaretiyle meydan okudu. Avlu son bölümde; Koğuşun yeni liderliğini üstlenen Deniz ise kumar oynama-uyuşturucu kullanma suçu işleyen kişiyi cezalandırdı. İşte, Avlu 28.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 31.01.2019 10:24 GÜNCELLEME 31.01.2019 10:25

Star TV ekranlarında 24 Ocak Cuma tarihinde yayınlanan Avlu 28.son bölümde; Bundan böyle hapishanede yeni bir sisteme geçiş yapılıyor, Deniz'in cezaevinin yeni liderlik koltuğuna geçmesiyle birlikte artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Avlu son bölümde; Koğuştaki mahkumlara işleyecek yeni kuralları sert bir dille açıklayan Deniz, bu noktada faaliyete tüm hızıyla geçerek kumar oynama-uyuşturucu kullanma suçu gerçekleştiren kişiyi cezalandırması büyük ses getirdi. Tüm bunların yanı sıra hapishanede Alp'in çocuğunu karnında taşıyan Özge'nin ise birdenbire sancısının başlamasıyla birlikte apar topar hastaneye sevk edilmesi sonucunda beklenen doğumu gerçekleştirmesinin ardından Avlu 28.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki Kudret'in, torununun dünyaya gelmesiyle beraber mutluluğun doruk noktasını yaşayıp koğuşta onun için bir kutlama düzenlerken, diğer yandan Zerrin'in kendisine yönelttiği uyarı ve tehditlere aldırış etmeyerek gövde gösterisi başlatmasının akabinde Avlu 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

AVLU 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 28.bölümü ile 31 Ocak Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 27.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

avlu 28.bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları bir sürprizle rafa kalkar. Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin, kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.