Hangi Survivor yarışmacısı Yasak Elma'da rol üstlenecek? Yeni transfer...

Fox TV ekranlarında iki sezondur yayın hayatını sürdüren Yasak Elma yapımının oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye yarışma programının eski yarışmacılarından Berna Keklikler'in Yasak Elma dizi projesine transfer olduğunun bilgisine ulaşıldı.

Hangi Survivor yarışmacısı Yasak Elma'da rol üstlenecek? Yeni transfer...
Hangi Survivor yarışmacısı Yasak Elma'da rol üstlenecek? Yeni transfer...
GİRİŞ 26.01.2019 17:29 GÜNCELLEME 26.01.2019 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında birbirinden çarpıcı hadiseleriyle pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma isimli başarılı dizi projesinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendiği öğrenildi. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında bulunduğu Survivor Türkiye adlı yarışma programında performansını sergileme fırsatı yakalayan eski yarışmacı Berna Keklikler'in Yasak Elma yapımına transfer olduğunun bilgisine ulaşıldı.

 

 

TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı'nın en çok izlenen yapımlarından biri olan Survivor Türkiye yarışma programına katılmasıyla geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmayı başaran Berna Keklikler, Yasak Elma oyuncu kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Yetenekli yarışmacı Berna Keklikler, sosyal medya platformu aracılığıyla, bundan böyle Yasak Elma'da yer alacağını duyurmasıyla gündemde merak konusu haline geldi. Peki, baş rollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Sevda Erginci ve Eda Ece gibi oyuncuların üstlendiği Yasak Elma dizisine katılan Berna Keklikler kimdir?

Yasak Elma 30.bölüm fragmanı: Halit, aldatılmanın acısını çıkaracak mı?

 

 

YASAK ELMA DİZİSİNE KATILAN BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya’da hayat gözlerini açan Berna Keklikler, ekonomi alanında eğitim görmüştür. Almanya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılım sağlayan Berna Keklikler, Miss Turkuaz Germany’i kazanmıştır. Haftanın her günü muhakkak spor yapmayı ihmal etmediğini dile getiren Berna Keklikler; bale, voleybol, yüzme ve buz pateni gibi birçok spor dalıyla uğraştığını belirtmektedir.

Sporun yanı sıra sinemaya olan düşkünlüğüyle de bilinen Berna Keklikler, Survivor Türkiye isimli yarışma programına katılım sağlamadan önce Fitness ve Crunch yaparken diğer yandan yüzme sporuyla uğraşmaktaydı.

Oyunculuk ve modellikle de yakından ilgilenen Berna Keklikler, TV8 ekranlarında 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan Göz6 isimli programdaki yerini aldı ve burada finale çıkmaya hak kazanmasının ardından Kızlar Takımı’nın şampiyonu olarak ilan edildi. Bu sayede 2017 tarihinde gerçekleştirilen Survivor Türkiye’de iddialı mücadelesini ortaya koyma fırsatı yakaladı. Son olarak Berna Keklikler, Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizi projelerinden Yasak Elma’nın oyuncu kadrosuna yerleşme olanağı elde etmiştir.

survivor yasak elma berna keklikler

YORUMLAR 1
  • Belirsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğraftaki berna canbeldek yanlış olmuş :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi