Kızım 17.bölüm 2.fragmanı: Demir-Uğur'un hayatını kabusa mı çevirecek?

Kızım 16.son bölümde; Öykü'nün hakim karşısında annesi Asu'yu tercih etmesiyle beraber Demir, büyük travma yaşasa da onsuz hayatını idame ettirmenin çabasını verir. Kızım son bölümde; Demir-Uğur, soygunculuk işine dönüş yaparken, Cemal onların hapis cezası alması için uğraşır. İşte, Kızım 17.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 01.02.2019 20:12 GÜNCELLEME 01.02.2019 20:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında 25 Ocak Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 16.son bölümde; Öykü'nün mahkeme huzurunda tercihini annesi Asu'dan yana kullanmasıyla birlikte Demir, açılan vekalet davasının mağlubu olarak hazin bir son yaşadı. Kızım son bölümde; Annesi Asu da dahil olmak üzere kimse Öykü'nün neden annesiyle beraber kalmak isteğine anlam veremezken, Öykü ise kendisine yöneltilen soruları ısrarla yanıtsız bırakır. Diğer taraftan kızından ayrı kalmanın acısını iliklerine kadar hisseden ve her yerde kızıyla geçirdiği anıların hafızasında tazelenerek derin bir özlem duyduğu Demir ise tamamen kendini kaybetti. Sırf yüklü miktarda para sahibi olabilmek adına Öykü'nün sorumluluğunu üstlenmeye başlayan Asu için durum beklediğini dışında gelişerek çok ağır gelmesinin ardından Kızım 17.bölüm fragmanı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Peki, Demir ve Uğur, para kazanabilmek için eski soygunculuk işine dönüş yapmasının ve onların bu kararını fırsat bilen Jilet-Cemal'in ise onlara büyük bir kumpas hazırlamalarının akabinde Kızım 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün beraberinde önümüzde hafta TV8 ekranına taşınacak bölüme ilişkin en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına sorgulamalara ağırlık verildi.Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KIZIM 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 17.bölümüyle 1 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

KIZIM 16.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…